..............
80+ Bronze
nasıl açabilirim hocamXMP veya EXPO açmalısın.
anakart oc ile 7200 destekliyor. işte o yüzden soruyorum ram 4800 ise aldığım adama götürüp al bunu evine götür diyeceğimAnakart 6000 MHz destekliyor mu bunu kontrol et. Belki en fazla 4800 MHz destekliyordur ve bu hızda çalışıyordur. Ya da RAMler zaten 4800 MHz'di.
Aldığınız ramin modelini internetten aratıp öğrenebilirsiniz ya da cpu-z yükleyip spd sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?RAM in orijinal frekansını öğrenmenin yolu var mı :/
Hocam model Kingston fury 6000 mhz diye aldım ama güvenlik etiketi açılmıştı o yüzden zaten sıkıntı yaşıyorum, şu an işteyim akşam atayım dediğiniz görüntüyüAldığınız ramin modelini internetten aratıp öğrenebilirsiniz ya da cpu-z yükleyip spd sekmesinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Doğru o zaman. Biostan en son attığınız resimde 6000 olarak görünüyor zaten.Hocam model Kingston fury 6000 mhz diye aldım ama güvenlik etiketi açılmıştı o yüzden zaten sıkıntı yaşıyorum, şu an işteyim akşam atayım dediğiniz görüntüyü
Hocam onu ben manuel seçtim daha fazla da seçebiliyorumDoğru o zaman. Biostan en son attığınız resimde 6000 olarak görünüyor zaten.