Merhabalar Aldigim Sistem Icin Suan Bir Monitor Arayisi Icerisindeyim Ve Yaşadığım Şehirden Alacagim Vatan Teknosa Mediamarkt gibi yerlerden bulmamiz daha iyi olur sistemin baslica bilesenleri 4070ti ve ryzen 5 7500f onerilerinizu beklitorum ben su 2 monitorun guzel oldugunu düşünüyorum beni artilariyla eksileriyle sıfırdan bu durumdan kurtarabilecek varsa cok guzel olur iyi forumlar önceden acmistim konu ama sehir ici almam gerekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com