goal
80+
Burak Yılmaz: Mesut Özil'e başarılar dilerim benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim.
Burak Yılmaz, 4 büyük kulüpte de oynamış 35 yaşına girmesine rağmen hala gol atmaya devam eden bir golcüdür.
Burak Yılmaz, bu açıklama da Mesut'un milliyetçiliğine vurgu yapmakta ama lütfen birisi Mesut sırf Uygur Türklerine yapılan zulmü paylaştı diye tepki gördüğünü ve o zamanda kendisinin Çin'de para kazandığını hatırlatsın.
Milli Takım'dan bahseden Burak! Prim olaylarını ne çabuk unuttun?
Ben burada Burak'a kızmıyorum ama bu açıklaması yanlış.
Yanlış anlamayın Mesut'u koruma derdinde de değilim ama ligimizin katma değeri için bu transfer önemli.
Burak Yılmaz, 4 büyük kulüpte de oynamış 35 yaşına girmesine rağmen hala gol atmaya devam eden bir golcüdür.
Burak Yılmaz, bu açıklama da Mesut'un milliyetçiliğine vurgu yapmakta ama lütfen birisi Mesut sırf Uygur Türklerine yapılan zulmü paylaştı diye tepki gördüğünü ve o zamanda kendisinin Çin'de para kazandığını hatırlatsın.
Milli Takım'dan bahseden Burak! Prim olaylarını ne çabuk unuttun?
Ben burada Burak'a kızmıyorum ama bu açıklaması yanlış.
Yanlış anlamayın Mesut'u koruma derdinde de değilim ama ligimizin katma değeri için bu transfer önemli.
Son düzenleme: