Neler Yeni

Burak Yılmaz'ın Mesut Özil Hakkında Sorulan Soruya Cevabı!

goal

80+
Burak Yılmaz: Mesut Özil'e başarılar dilerim benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim.

Burak Yılmaz, 4 büyük kulüpte de oynamış 35 yaşına girmesine rağmen hala gol atmaya devam eden bir golcüdür.

Burak Yılmaz, bu açıklama da Mesut'un milliyetçiliğine vurgu yapmakta ama lütfen birisi Mesut sırf Uygur Türklerine yapılan zulmü paylaştı diye tepki gördüğünü ve o zamanda kendisinin Çin'de para kazandığını hatırlatsın.

Milli Takım'dan bahseden Burak! Prim olaylarını ne çabuk unuttun?

Ben burada Burak'a kızmıyorum ama bu açıklaması yanlış.

Yanlış anlamayın Mesut'u koruma derdinde de değilim ama ligimizin katma değeri için bu transfer önemli.

Son düzenleme:

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Bence bi hazımsızlık başladı Burakta

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Yav böyle konular açmayın millet kawga edio

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Burak Yılmaz: Mesut Özil'e başarılar dilerim benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş futbolcularla ilgili konuşmayı tercih ederim.

Burak Yılmaz, 4 büyük kulüpte de oynamış 35 yaşına girmesine rağmen hala gol atmaya devam eden bir golcüdür.

Burak Yılmaz, bu açıklama da Mesut'un milliyetçiliğine vurgu yapmakta ama lütfen birisi Mesut sırf Uygur Türklerine yapılan zulmü paylaştı diye tepki gördüğünü ve o zamanda kendisinin Çin'de para kazandığını hatırlatsın.

Burak Yılmaz haksız bence. İnsanın seçtiği milliyete karışmanın mantıksız bir hareket olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: goal

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Yav böyle konular açmayın millet kawga edio
1611344586038.png

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

CcC Vatan Kurtarıldı CcC

Çalsın ırkımız çine bedel kırkımız söyleniiir türkümüz :D

Burak reis yine efsane demiş 😎

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Mesut gerçekten büyük oyuncu fakat Burağın rahatsız eden olay milli takım olarak Türkiyeye Almanyayı tercih eden birini o kadar fazla el üstünde tutup abarttılar ki milli takımımızdaki oyunculardan daha Türk oldu gözlerinde ,o da bundan rahatsız olmuş,gerçekten bende haklı olduğunu düşünüyorum Burak'ın

goal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesut gerçekten büyük oyuncu fakat Burağın rahatsız eden olay milli takım olarak Türkiyeye Almanyayı tercih eden birini o kadar fazla el üstünde tutup abarttılar ki milli takımımızdaki oyunculardan daha Türk oldu gözlerinde ,o da bundan rahatsız olmuş,gerçekten bende haklı olduğunu düşünüyorum Burak'ın
Eğer o anlamda dediyse haklıdır ama kendisininde prim olayları, Çin'de oynaması falan kendisi de pek temiz değil sanki.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Eğer o anlamda dediyse haklıdır ama kendisininde prim olayları, Çin'de oynaması falan kendisi de pek temiz değil sanki.
Aynen orda haklısın,muhtemelen bu gözde büyütme işi birçok milli oyuncuyu rahatsiz etmiştir de işte söyleyen de Burak olmuş

• Beğen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
:) çekememezlikten başka bişe değil. Burak yılmaz Mesut Özilin yanından geçecek bir oyuncu değil. Mesut bir insanlık suçu yapılan uygur türklerine paylaşım yaptı instadan adamın kariyerini bitirdiler. Kendiside çin de para kazandığı için sus pus kaldı. Ozaman Tutsaymış milliyetçiliği. Futbol falan alakam yok ama bu tür insanlarda her zaman nefret ediyorum. Çekememezlikten başka bişe değil.

• Beğen

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Burak yılmazın kişiliğini çok konuşmaya gerek yok tsde ts holiganıydı gsde gs holiganıydı bjkde de bjk holiganıydı umursanacak biri değil futboluna saygım var özellikle lille de Yusufla beraber iyi iş çıkarıyorlar/temsil ediyolar.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,723
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom