Neler Yeni

Burger king zam konusu

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma
Bugün okul çıkışı hamburger yemek istemiştim ve yanımda 35 Tl vardı 2'li tavuk burger menüsü alıcaktım bir boy büyütüp 26 lira veriyordum,bugün gittiğimde resmen şey olmuş gibiydim 29 lira olmuş ve 40 tl ödedim(tabi abla yanlış anlamış mega boy yaptı)neyse bunu yanı sıra demin araştırdığıma göre %50 oranında zam yapmışlar.mega boydaki patates zaten o kadar azdıki yani kovanın yarısı diyelim resmen sinir oldum bir soğuk çay verdiler su muydu anlayamadım neyse artık ekonomidenmi dicem o da değil burger king herhalde baktığımda göre bu sene baya zam yapmış ve sorumlusu kim bilmiyorum sizin başınıza gelmiş böyle durum varmı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen gün pizzacıya gittim menü 40₺ yazıyordu. "Bir büyüğünü vereyim mi?" dedi
Olur dedim 80₺ girmiş.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,595
İsim
Mert Can Ergün
@Metshi hatay dürüm yiyin daha doyurucu

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,563
İsim
Kgn
Burger yeme o zman zaten içine başka etler koyuyorlarşaka bir yana para için yapıyorlar zaten millet zor durumda fırat boru japoncasını yapalım diyorlardır.Ve doğru söylüyorsun cidden pahalı komagenede bile önceden soslar serbestti sanırım onlinede şimdi 2 sınırı var

Gloxy

80+ Bronze

TamerKs

80+ Silver
Geçen gün pizzacıya gittim menü 40₺ yazıyordu. "Bir büyüğünü vereyim mi?" dedi
Olur dedim 80₺ girmiş.
Ben de lokantada sipariş vermiştim, siparişi verdiğim yemek masama gelene kadar zamlanmış iki katı kadar para ödedim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,595
İsim
Mert Can Ergün
Bugün okul çıkışı hamburger yemek istemiştim ve yanımda 35 TL vardı 2'li tavuk burger menüsü alıcaktım bir boy büyütüp 26 lira veriyordum,bugün gittiğimde resmen şey olmuş gibiydim 29 lira olmuş ve 40 TL ödedim(tabi abla yanlış anlamış mega boy yaptı)neyse bunu yanı sıra demin araştırdığıma göre %50 oranında zam yapmışlar.mega boydaki patates zaten o kadar azdıki yani kovanın yarısı diyelim resmen sinir oldum bir soğuk çay verdiler su muydu anlayamadım neyse artık ekonomidenmi dicem o da değil burger king herhalde baktığımda göre bu sene baya zam yapmış ve sorumlusu kim bilmiyorum sizin başınıza gelmiş böyle durum varmı?
maliyetten dolayı içeceklerin gaz olması lazım onu kesiyorlar kestikleri zaman içecekler de su tadı geliyor tavuk burger doyurucu değil

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İktisat fakültelerinin başlangıç konusudur hamburger üzerinden enflasyon hesabı ,şekil A'daki gibi sizin de dikkatinizi çekmiş.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
her şey çok zamlanmış. Az önce okuldan gelirken 200ml sprite alayım dedim adam 6 lira diyince hemen geri bıraktım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bugün okul çıkışı hamburger yemek istemiştim ve yanımda 35 TL vardı 2'li tavuk burger menüsü alıcaktım bir boy büyütüp 26 lira veriyordum,bugün gittiğimde resmen şey olmuş gibiydim 29 lira olmuş ve 40 TL ödedim(tabi abla yanlış anlamış mega boy yaptı)neyse bunu yanı sıra demin araştırdığıma göre %50 oranında zam yapmışlar.mega boydaki patates zaten o kadar azdıki yani kovanın yarısı diyelim resmen sinir oldum bir soğuk çay verdiler su muydu anlayamadım neyse artık ekonomidenmi dicem o da değil burger king herhalde baktığımda göre bu sene baya zam yapmış ve sorumlusu kim bilmiyorum sizin başınıza gelmiş böyle durum varmı?
Burger King cidden baya pahalı, Whooper 45TL olmuş ciddi ciddi. Gerçi her şeye ciddi şekilde zam geldi yav komageneye girip bir çiğ köfte dürüm yesek içecekle 20TL tutuyor 😅

Top Bottom