Neler Yeni

Burkulmuş Ayak bileği nasıl güçlenir ?

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Yoğun şekilde futbol oynayan biriyim samsunda amatör klüpte oynuyorum maç esnasında bileğim burkuldu bileğimin ağrısı geçti lakin ufacık bir şeyde bile hemen burkuluyor bu bileği nasıl güçlendirebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bileğin etrafına sarılan kum torbası gibi bir şey vardı onları hafif olarak kullanmaya başla sonra az az arttır ağırlığını.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Isınırken bilekleri ısındırmıyorsan ondandır. Ben de futbol oynarken bileğim burkulmuştu, 2 yıl falan her oynattığımda bileğim kütlüyordu. Her gün bilek ısındırma hareketleri yapın, mümkünse internetten bilek ağırlığı alıp onu bağlayıp koşuya çıkın. Hem hızınız ve dayanıklılığınız da artar.

Basrii

80+ Bronze
Yoğun şekilde futbol oynayan biriyim samsunda amatör klüpte oynuyorum maç esnasında bileğim burkuldu bileğimin ağrısı geçti lakin ufacık bir şeyde bile hemen burkuluyor bu bileği nasıl güçlendirebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim..
Kelle paça iç büyüklerim öyle derdi...

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınırken bilekleri ısındırmıyorsan ondandır. Ben de futbol oynarken bileğim burkulmuştu, 2 yıl falan her oynattığımda bileğim kütlüyordu. Her gün bilek ısındırma hareketleri yapın, mümkünse internetten bilek ağırlığı alıp onu bağlayıp koşuya çıkın. Hem hızınız ve dayanıklılığınız da artar.
Çok teşekkür ederim kardeşim benim bunları yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bileğin etrafına sarılan kum torbası gibi bir şey vardı onları hafif olarak kullanmaya başla sonra az az arttır ağırlığını.
Tamamdır çok saoll 🌹🌹

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,646
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom