Neler Yeni

Çözüldü✓ Bursluluk sınavı var eğer kazanırsam masaüstü bilgisayar alıcam öneriniz nedir?

rech

80+ Bronze
Ben bursluluğu kazanırsam maxmimum : 20.000 TL lik bir oyuncu bilgisayarı istiyorum ama RTX ekran kartlı bir sistem toplıyıcam . Aslınca bulabiliyorum ama hemen tükeniyor. Lütfen yardım edermisiniz ?
Aklımda bir soru var.
Bursluluk sınavına belirli bir gelir düzeyi altındaki insanlar girebiliyor diye biliyorum. Bursluluğu kazandığında 20.000 TL havadan mı gelecek? Yoksa önceden mi biriktirdin?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Ben bursluluğu kazanırsam maxmimum : 20.000 TL lik bir oyuncu bilgisayarı istiyorum ama RTX ekran kartlı bir sistem toplıyıcam . Aslınca bulabiliyorum ama hemen tükeniyor. Lütfen yardım edermisiniz ?
Kazan da o zaman hazırlayalım bir de şu sınavın açıklamanma süresi bursun bağlanması vs çok uzun zaman alıyor. Ben galiba kasımda mı ne ilk bursu almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımda bir soru var.
Bursluluk sınavına belirli bir gelir düzeyi altındaki insanlar girebiliyor diye biliyorum. Bursluluğu kazandığında 20.000 TL havadan mı gelecek? Yoksa önceden mi biriktirdin?
Ödül gibi bir şey sanırsam

rech

80+ Bronze
Kazan da o zaman hazırlayalım bir de şu sınavın açıklamanma süresi bursun bağlanması vs çok uzun zaman alıyor. Ben galiba kasımda mı ne ilk bursu almıştım

Ödül gibi bir şey sanırsam
Cevap silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Beyab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bilal utku ören
Doların yükselmesiyle aynı oranda burs artar ama dolar arttıktan sonra hemen zam gelmiyor 3-5 ay sonra zam geliyor.
Suan bambaska bir dönemdeyiz zamlar havada uçusaçak yani her türlü kar ben maaşlara zam geleçeğini söyleyip ödememizin kolay olaçağını ikna ederek almıstım ve dediğimde olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Akif KARAHAN
Hala almadın mj
Kanka benim açtığım en son konuyabak

2 yıl geçmiş hala arıyon mu yoksa bursluluk sınavının sonucunu mu bekliyosun
Yok çoktan kazandım

abi ben zaten 3060 arıyom :)