Neler Yeni

Busuu Premium Alınır Mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,153
Sıfırdan ingilizce öğreniyorum. Busuu Premium alınır mı? Yararlı olur mu?

uygulamalar isine yaramaz para verme cake kullanabilirsin haluk tatarin egitim setlerini izle kendine grammer kitabi al şarki sozleri cikar vd çevirerek yaz

duolingo fena değildir
fakat eğer liseye geçeceksen hazırlık en iyi seçenek olacaktır (üniversite içinde aynı şey)
okudum ve faydasını gördüm
ama çoğunu unuttum bile

En azından B2 seviyesine kadar yararlı olur mu?

ingilizce öğrenmek istiyorsan önce kelime ezberlemekle başla. herkesin yaptığı hata daha kelime bilmeden gramer öğrenmeye çalışması. o kadar kursa gidip gramer öğrenen var ama çeviremiyor cümleleri çünkü kelime bilmiyor. bu arada premium almana değmez diye düşünüyorum ona vereceğin parayla kitap falan alabilirsin ayrıca ücretsiz olanlarda var idareten kullanabilirsin. son olarak hazırlıktan bahseden arkadaşa katılmıyorum her üniversitenin lisenin hazırlığı aynı düzeyde olmuyor bazıları iyiken bazıları çok kötü oluyor hazırlık istiyorsan önce hazırlık okuyanlara sormanı öneririm.

Cake uygulaması güzel görünüyor bu konuda hem üstelik ücretsiz.
O uygulamayıda kullanıyorum, teşekkür ederim.
ingilizce öğrenmek istiyorsan önce kelime ezberlemekle başla. herkesin yaptığı hata daha kelime bilmeden gramer öğrenmeye çalışması. o kadar kursa gidip gramer öğrenen var ama çeviremiyor cümleleri çünkü kelime bilmiyor. bu arada premium almana değmez diye düşünüyorum ona vereceğin parayla kitap falan alabilirsin ayrıca ücretsiz olanlarda var idareten kullanabilirsin. son olarak hazırlıktan bahseden arkadaşa katılmıyorum her üniversitenin lisenin hazırlığı aynı düzeyde olmuyor bazıları iyiken bazıları çok kötü oluyor hazırlık istiyorsan önce hazırlık okuyanlara sormanı öneririm.
Teşekkürler..

Güncel.

Geri