Neler Yeni

Bütçe 8-9K Sadece kasa

bonestiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Taş
Merhabalar,

Masaüstü toplamak istiyorum, ancak işlemci, anakart ve ssd dışındaki parçaların nasıl olması gerektiğini bilmiyorum.

5-6 sene rahat götürecek sağlam bir sistem arıyorum.

PC önerilerinizi ve veya parçalarından minimum şu şekilde olması gerek dediğiniz önerilerinizi rica ederim.

Teşekkürler.

bonestiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Selman Karaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/dh-fps-amd-r...gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc-1/ bu seni idare edebilir istersen 1660 superli sistemde bulabilirim fakat Gaming Gen den çok sorun yaşayan var haberin olsun
Teşekkür ederim önerin için, işlemci konusunda çok arada kalıyorum, ryzen intel arasında gidip geliyorum,

Birde masaüstü pc hiç kullanmadım soğutucu gerekiyor mu ısınma laptoplarla kıyaslandığında ne durumda acaba

kagankan0

80+ Bronze
Teşekkür ederim önerin için, işlemci konusunda çok arada kalıyorum, ryzen intel arasında gidip geliyorum,

Birde masaüstü pc hiç kullanmadım soğutucu gerekiyor mu ısınma laptoplarla kıyaslandığında ne durumda acaba
İşlemci soğutucu gerekebilir Ben Ryzenciyim ama bu demek değildir ki Intel kötü istersen 1660 süper sistem atayım mı

Hangi işlemciyi istiyorsun

bonestiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci soğutucu gerekebilir Ben Ryzenciyim ama bu demek değildir ki Intel kötü istersen 1660 süper sistem atayım mı

Hangi işlemciyi istiyorsun

aslında laptop karşılığı olarak; min i7 10750h 16 gb 512 ssd gtx 1650tiye denk olabilir. Ama ekran kartı ve işlemci olarak biraz daha bütçemi zorlayabilirim. Ek olarak i7 10750h den daha üst model uzun süre idare edebilecek ryzen fikirlerine de açığım soğutucu olsa iyi olur.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhabalar,

Masaüstü toplamak istiyorum, ancak işlemci, anakart ve ssd dışındaki parçaların nasıl olması gerektiğini bilmiyorum.

PC önerilerinizi ve veya parçalarından minimum şu şekilde olması gerek dediğiniz önerilerinizi rica ederim.

Teşekkürler.
Bunu al ssd yi kingston a2000 yap
Eğer bütçeyi hiç aşamıyorsan bunu al
(Bu arada 5 6 sene rahat götürmez bu iki sistemde.)

kagankan0

80+ Bronze
Hocam rekabetçi oyunlarda götürür bence Triple A oyunlar hariç
Bunu al ssd yi kingston a2000 yap
Eğer bütçeyi hiç aşamıyorsan bunu al
(Bu arada 5 6 sene rahat götürmez bu iki sistemde

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hocam rekabetçi oyunlarda götürür bence Triple A oyunlar hariç
Rekabetçi oyunlarda tabi ki de götürür ama yeni nesil güncel grafikli iyi oyunlarda o kadar asla götürmez.

kagankan0

80+ Bronze
Rekabetçi oyunlarda tabi ki de götürür ama yeni nesil güncel grafikli iyi oyunlarda o kadar asla götürmez.
onlarda 2 3 sene götürür bence

aslında laptop karşılığı olarak; min i7 10750h 16 gb 512 ssd gtx 1650tiye denk olabilir. Ama ekran kartı ve işlemci olarak biraz daha bütçemi zorlayabilirim. Ek olarak i7 10750h den daha üst model uzun süre idare edebilecek ryzen fikirlerine de açığım soğutucu olsa iyi olur.

Polad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Nihad Qocayev
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar,Oyunlar
Instagram
@poladsemedov23
Steam
nihad4455_

İntel,AMDden daha fazla ısınıyor bunu sakın unutma.Sadece oyun için istiyorsan AMD.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhabalar,

Teşekkürler.
Eğer ucuz olsun diyorsan bu da var.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
9K ya RTX2060 zorlarsın. Eğer sistemi hemen alacaksan etiketlersin. Şu an çok müsait değilim.

bonestiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Taş
İntel,AMDden daha fazla ısınıyor bunu sakın unutma.Sadece oyun için istiyorsan AMD.
Sadece oyun olacak yani gündelik internet sörfleri hariç bi yazılım video edit gibi bi işim yok.

9K ya RTX2060 zorlarsın. Eğer sistemi hemen alacaksan etiketlersin. Şu an çok müsait değilim.

Hemen almayı düşünmüyorum, bi piyasa araştırması yapıyorum çok anlamadığım için nasıl olmalı vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,898
Üyeler
167,739
Son üye
anmet34
Top Bottom