Çözüldü✓ Bütçeme uygun monitör arıyorum

zaqcZe

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8000
24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?

24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
Sistemin ne? 2K kaldıracak sistemin varsa 2K al

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?

8K ya hiç gerek yok sana bu monitör fazlasıyla yeter ayrıca pivot özelliği var.

Asansör sistemi varmı?

27" hakkında söylenen bilgi yanlış kalitesiz herhangi bir ekrana çok yaklaşırsanız zaten pikselleri görürsünüz. 24" bir yerden sonra size küçük gelmeye başlayacağına eminim bence direkt büyük monitör bakın bütçenize göre f/p modeller bulabilmeniz mümkün.

27" hakkında söylenen bilgi yanlış kalitesiz herhangi bir ekrana çok yaklaşırsanız zaten pikselleri görürsünüz. 24" bir yerden sonra size küçük gelmeye başlayacağına eminim bence direkt büyük monitör bakın bütçenize göre f/p modeller bulabilmeniz mümkün.
27 inç monitörü piksel sayma muhabbetinden değilde daha çok odama sığmıyor diye almayı düşünmüyorum:D

Ekler

• 1000007383.webp
    1000007383.webp
    158.3 KB · Hit: 5
Geri