Sistemin ne? 2K kaldıracak sistemin varsa 2K al24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
Çok kötü eski bi laptopa takacağım ilerde bilgisayar alıcağım için bu özelliklerde bir monitör istiyorum.Sistemin ne? 2K kaldıracak sistemin varsa 2K al
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Dizi film vb. sizin için ne kadar önemli?
Asansör sistemi varmı?8K ya hiç gerek yok sana bu monitör fazlasıyla yeter ayrıca pivot özelliği var.
![]()
Gigabyte G25F2 24.5 1920x1080 FHD 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Gigabyte G25F2 24.5 1920x1080 FHD 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Gigabyte G25F2 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
Asansör derken pivot özelliği var yukarı aşağı döndürme her türlüsü yapılıyor. Videolara bakabilirsin ama model numarasını doğru arat pivot olana bakacaksın.Asansör sistemi varmı?
27" hakkında söylenen bilgi yanlış kalitesiz herhangi bir ekrana çok yaklaşırsanız zaten pikselleri görürsünüz. 24" bir yerden sonra size küçük gelmeye başlayacağına eminim bence direkt büyük monitör bakın bütçenize göre f/p modeller bulabilmeniz mümkün.24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
27 inç monitörü piksel sayma muhabbetinden değilde daha çok odama sığmıyor diye almayı düşünmüyorum27" hakkında söylenen bilgi yanlış kalitesiz herhangi bir ekrana çok yaklaşırsanız zaten pikselleri görürsünüz. 24" bir yerden sonra size küçük gelmeye başlayacağına eminim bence direkt büyük monitör bakın bütçenize göre f/p modeller bulabilmeniz mümkün.
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum filmde arada izliyorum öncelik oyun