Kac lira butcen varDostlar her bütçeye göre kullandığınız veya beğendiğiniz ürünleri fiyatlarıyla beraber belirtirseniz sevinirim.
Benim için değil satın almak isteyen arkadaşlar için, atıyorum sen G102 kullanıyorsun bunu bu bütçe için öneririm gibisinden.
Yok aga parcalar guzelmiKankam yanlış attın sanırım.
Tarihleri eski değil mi kanka ?Biraz ararsanız bulursunuz , hepsini ben önceden yapmıştım.
Öneri - 150-1000TL Arası Kulaklık Öneri Rehberi
Arkadaşlar 100-500TL arası mouse önerisinden sonra bu rehberi hazırladım mouse rehberine buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Bu listede bulunan çoğu ürünü farklı yerlerde en az 2 saat kadar denedim öncelikle bunu söyleyeyim. Kullanmadıklarımın yanına kullanmadım yazacağım :). 150tl-500 Arası...donanimarsivi.com
Öneri - Bütçeye Göre Mouse Önerileri
Arkadaşlar bugün size belli fiyat bandında olan alınabilecek mouseları belirteceğim. Listenin icine Rapoo VPRO gibi cok bilinmeyen ama kaliteli markalar mevcut. Şimdi alt taban 100tl olarak başlayacagim. 100-200 tl arası: Rampage SMX-R44 100-150TL Cougar Minos XT 200tl -Sharkoon MOU Shark Force...donanimarsivi.com
Öneri - [Rehber] 150-1000TL Klavye Önerileri
Arkadaşlar mouse ve kulaklık versiyonlarını yapmış olduğum bütçelere göre kulaklık ve mouse önerilerinin kulaklık versiyonunu bu yazıda bulabilirsiniz. Kulaklık önerileri için tıklayın. Mouse önerileri için tıklayın. 150-200 arası Bloody B120 138tl Gamepower Warlock Compact 200tl -Çok önermem...donanimarsivi.com
Yeni olsa ne yazar? Farklı ürünler çıkmadı ki.Tarihleri eski değil mi kanka ?
Fiyatlar konusunda aralık değişmedi hala, zaten o an indirimde olanları indirimde diye yazdım, isteyen her türlü bitçesine uygun bir şeyler bulur.Fiyatlar ?