ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Evet dostlar, bu aralar forumda sıkça klavye konuları ile karşılaştığım için böyle bir konu açmak istedim. Daha önce bu tarz rehberler hazırlanmıştı ama fiyat değişiklikleri ve dolar yüzünden tekrardan böyle bir rehber hazırlama gereksinimi duydum.
Belirttiğim tüm ürünlerin akakçe linklerini de ekleyeceğim.
0-100 TL
Trust 22507
Rampage KB-R78
GameBooster Frontier
100-200 TL
Philips SPK8274
Rampage KB-R66
GameBooster GB-G10K Hunt
Rampage KB-R88
200-300 TL
Bu bütçe de biraz daha mekanik klavyelere yönelebiliriz.
Bloody B120
MSI Vigor GK30
Adata XPG Infarex K10
GameBooster G5 Defender
Cooler Master MK110
James Donkey 610S
Philips SPK8404
Gamepower Ogre
300-500 TL
Bu aralıkta kaliteli bir mekanik klavye tercih edilmesi en mantıklısıdır ama güzel membran klavyeler de olduğu için ekliyorum.
Monster Pusat K3 Pro
James Donkey 612
Hunter Series Esports Edition
HP Pavilion 800
Philips Momentum SPK 8614
FOTOĞRAF SINIRI OLDUĞU İÇİN LİNK İLE DEVAM EDİYORUM.
Fotoğraflı olarak devam etmeyi isterdim ama sınır varmış. Hepsinin linkini ekledim, girip bakabilirsiniz.
Daha iyilerini eklemek için de bir kaç tane fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım. Linklerini buraya eklemedim.
Bu aralıklarda daha iyi klavyeler varsa da alıntı yapıp link ve fotoğraf ekleyip destek olurlarsa çok sevinirim.
İYİ FORUMLAR...
Belirttiğim tüm ürünlerin akakçe linklerini de ekleyeceğim.
0-100 TL
Trust 22507
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Rampage KB-R78
Rampage KB-R78 Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R78 Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R78 Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 634,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
GameBooster Frontier
GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster Frontier GB-G59K Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
100-200 TL
Philips SPK8274
Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Rampage KB-R66
Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R66 USB Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 514,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
GameBooster GB-G10K Hunt
GameBooster GB-G10K Hunt RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-G10K Hunt RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameBooster GB-G10K Hunt RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Rampage KB-R88
Rampage KB-R88 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R88 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage KB-R88 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
200-300 TL
Bu bütçe de biraz daha mekanik klavyelere yönelebiliriz.
Bloody B120
Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
MSI Vigor GK30
MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Adata XPG Infarex K10
Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Infarex K10 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
GameBooster G5 Defender
GameBooster G5 Defender RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G5 Defender RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G5 Defender RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Cooler Master MK110
Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MK110 RGB MK-110-KKMF1-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
James Donkey 610S
James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey 610S Rainbow İngilizce Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Philips SPK8404
Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 888,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gamepower Ogre
Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Ogre RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
300-500 TL
Bu aralıkta kaliteli bir mekanik klavye tercih edilmesi en mantıklısıdır ama güzel membran klavyeler de olduğu için ekliyorum.
Monster Pusat K3 Pro
James Donkey 612
James Donkey 612 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 612 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! James Donkey 612 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Hunter Series Esports Edition
Hunter Series Esports Edition RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hunter Series Esports Edition RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Hunter Series Esports Edition RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
HP Pavilion 800
HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Philips Momentum SPK 8614
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
FOTOĞRAF SINIRI OLDUĞU İÇİN LİNK İLE DEVAM EDİYORUM.
Gamepower Calypso
Gamepower Mirana Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Mirana Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gamepower Mirana Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
COUGAR AURORA S
Kingston Hyperx Alloy Core
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Inca IKG-441
Inca IKG-441 Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca IKG-441 Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca IKG-441 Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus Cerberus Arctic
Asus Cerberus Arctic Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Cerberus Arctic Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Cerberus Arctic Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Redragon Kumara
Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Rampage Hydra R7
Rampage Hydra R7 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Hydra R7 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Hydra R7 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.746,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Logitech G410 Atlas Spectrum
Logitech G410 Atlas Spectrum 920-007751 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G410 Atlas Spectrum 920-007751 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G410 Atlas Spectrum 920-007751 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 930,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Redragon Dark Avenger K568
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Fotoğraflı olarak devam etmeyi isterdim ama sınır varmış. Hepsinin linkini ekledim, girip bakabilirsiniz.
Daha iyilerini eklemek için de bir kaç tane fotoğrafı kaldırmak zorunda kaldım. Linklerini buraya eklemedim.
Bu aralıklarda daha iyi klavyeler varsa da alıntı yapıp link ve fotoğraf ekleyip destek olurlarsa çok sevinirim.
İYİ FORUMLAR...
Ekler
-
10556369633330.jpg22.5 KB · Hit: 75
-
10150675447858.jpg30.8 KB · Hit: 79
-
10556369633330.jpg22.5 KB · Hit: 74
-
monster-pusat-k3-pro-mekanik-kablolu-oyuncu-si-z.jpg42.7 KB · Hit: 64
-
philips-momentum-spk8614-mekanik-kablolu-oyuncu-si-z.jpg64.4 KB · Hit: 65