Pukiina 80+ Bronze Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 640 Reaksiyon skoru 273 Dün, 18:29 #1 Selam dostlar bütçem 1k buna uygun gamepad önerisi arıyorum?
Thadox 80+ Bronze Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 1,538 Reaksiyon skoru 697 Dün, 18:31 #2 Pukiina yazmış: Selam dostlar bütçem 1k buna uygun gamepad önerisi arıyorum? Devamı için tıklayın... Selam Pukiina yoldaş, bu konuyu incelemek isteyebilirsiniz
Pukiina yazmış: Selam dostlar bütçem 1k buna uygun gamepad önerisi arıyorum? Devamı için tıklayın... Selam Pukiina yoldaş, bu konuyu incelemek isteyebilirsiniz
nazcarieche 80+ Bronze Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 526 Reaksiyon skoru 178 Dün, 18:33 #3 GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com cuma günü indirim olur yine 1099TL olmuştu. x15 modeliyle aynı x15 kullanıyorum uzun süredir memnunum. bundanda aldım yedek olarak.
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com cuma günü indirim olur yine 1099TL olmuştu. x15 modeliyle aynı x15 kullanıyorum uzun süredir memnunum. bundanda aldım yedek olarak.
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 9,505 Reaksiyon skoru 5,172 Dün, 18:40 #4 Pukiina yazmış: Selam dostlar bütçem 1k buna uygun gamepad önerisi arıyorum? Devamı için tıklayın... 1k çok giriş seviye bütçe, en mantıklı seçenek arkadaşın attığı gamepower da indirim beklemek gibi duruyor. Onun dışında ya bütçeni artırman gerek ya da ikinci ele yönelmen gerek.
Pukiina yazmış: Selam dostlar bütçem 1k buna uygun gamepad önerisi arıyorum? Devamı için tıklayın... 1k çok giriş seviye bütçe, en mantıklı seçenek arkadaşın attığı gamepower da indirim beklemek gibi duruyor. Onun dışında ya bütçeni artırman gerek ya da ikinci ele yönelmen gerek.