FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Adam cini paket yapti evde de çikaracak sanirimBu tarzı herhangi bir şeyle karşı karşıya geldin mi?
Bunlar var mı?
Adam cini paket yapti evde de çikaracak sanirimBu tarzı herhangi bir şeyle karşı karşıya geldin mi?
Bunlar var mı?
büyü bozmak cin çıkarmak falan doğru mu bilmem ama cin ve büyü diye şeyler varİnançsız biri olarak defalarca kez denettirdim. Ama nedense aldığım cevap şu o meşhur şıhlardan Sen inanmıyon ya sana musallat olmaz Beni kilisde kendi tabirlerince en büyük muskacı ve büyücüye götürdüler adam diyor sana işlemez sen inanmıyorsun Arkadaşlar bilinç altınıza böyle şeyler sokupta psikolojinizi bozmayın boş işler
LİNÇÇÇÇÇBuna inanan varmı ?
Ben inandığım için linç yerim diye düşünmüştüm.LİNÇÇÇÇÇ
Böyle cine falan inanan var mı hakikaten?Bu tarzı herhangi bir şeyle karşı karşıya geldin mi?
Bunlar var mı?
Hardmuslimler seni linçleyebilir deme böyleİnançsız biri olarak defalarca kez denettirdim. Ama nedense aldığım cevap şu o meşhur şıhlardan Sen inanmıyon ya sana musallat olmaz Beni kilisde kendi tabirlerince en büyük muskacı ve büyücüye götürdüler adam diyor sana işlemez sen inanmıyorsun Arkadaşlar bilinç altınıza böyle şeyler sokupta psikolojinizi bozmayın boş işler
Hardmuslim ?Hardmuslimler seni linçleyebilir deme böyle
Aga bana artık psikolojiden mi neden bilmem. Duvarda değişik değişik şeyler görüp gece uyuyamıyordum. O dönemler psikolojim iyi değildi ona bağlıyorum ben.İnançsız biri olarak defalarca kez denettirdim. Ama nedense aldığım cevap şu o meşhur şıhlardan Sen inanmıyon ya sana musallat olmaz Beni kilisde kendi tabirlerince en büyük muskacı ve büyücüye götürdüler adam diyor sana işlemez sen inanmıyorsun Arkadaşlar bilinç altınıza böyle şeyler sokupta psikolojinizi bozmayın boş işler
LİNÇÇÇÇÇÇBen inandığım için linç yerim diye düşünmüştüm.
ayasofya tayfasından bahsediyorum :dHardmuslim ?
Ya kardeşim bırakın böyle boş işleri. Bu yaşıma kadar ne cin gördüm ne çarpılan nede böyle bu tarz bir şey. Küçükken metal slug oyunundan etkilenmiştim babam demişti cin girdi içine sonra başka oyuna geçince düzeldiHardmuslimler seni linçleyebilir deme böyle