Annemin okulunda bir öğretmen arkadaşının suriyeli öğrencisi öğretmenine hediye olarak bir kağıda arapça şarkı yazmış, öğretmeninin dosyasının arasına koymuş. Din hocası arapça yazıyı görene kadar büyü sanmışlardı XD
Büyü vardır ve gerçektir. Büyü yapanlar cinlerle işbirliği içine girdiği için lanetlenir. Büyü Allah'a şirk koşmak demektir. Benim bir arkadaşımın arkadaşına büyü yapılmıştı. Sürekli bir huzursuzluk ve sinir halindeydi kendisi. Tabi büyü olduğunu sonradan öğrendik hocaya vs gittiler. Sorun çözüldü tabi. Nitekim büyü vardır sihir yoktur. Direk yok diyip geçmeyin az araştırın.
Bu nedir arkadaslae bilen var mi annem babam ayri babannem bir kac kez anneme büyü yapmisti inanmasam da bi seyler var gibi babam ve babannemin yaninda kaliyorum bir süredir Alıntıyı görüntüle
Bu nedir arkadaslae bilen var mi annem babam ayri babannem bir kac kez anneme büyü yapmisti inanmasam da bi seyler var gibi babam ve babannemin yaninda kaliyorum bir süredir Alıntıyı görüntüle
Eger ciddi cevabımı soruyorsanız Kuran gibi eski Arapça ile testden yazılmış bir metne benziyor tekrarla.
Eger dine inanan biriyseniz büyü "tarzı" şeylerin olabilecegini hayatta belki düşünebilirsiniz, ama bu tarz bir yazıdan bir şeyler ummak büyü gibi olmasını beklemek bana şaka gibi geliyor biraz. Jumanji degil gerçek hayat.