Kanka kartlık için bütcen nedir46 numara ayakkabı önerisi varmı çogu model 45 te bitiyor 700tl geçmeyen giydiginiz veya bildiginiz ayakkabı var mı
Ve pahalı olmayan kaliteli kartlık var mı bildiginiz
Tam bir bütce yok 200 altına sağlam var mıdır dandik bir sey alıp hemen eskiyecegine biraz daha koyup yıllar kullanmak daha iyi olurKanka kartlık için bütcen nedir
Hocam 200 altına sağlam bulmanız imkansız ben kendime dolapdan aldım baya iyi benimki 1.5 yıl oldu hala taş gibi isterseniz onu önerimTam bir bütce yok 200 altına sağlam var mıdır dandik bir sey alıp hemen eskiyecegine biraz daha koyup yıllar kullanmak daha iyi olur
Nedir hocam modeliHocam 200 altına sağlam bulmanız imkansız ben kendime dolapdan aldım baya iyi benimki 1.5 yıl oldu hala taş gibi isterseniz onu önerim
Hocam ben de 45 46 giyorum ama o fiyata bulamazsın nike gibi mağazalarda var 46 ve pahalı46 numara ayakkabı önerisi varmı çogu model 45 te bitiyor 700tl geçmeyen giydiginiz veya bildiginiz ayakkabı var mı
Ve pahalı olmayan kaliteli kartlık var mı bildiginiz
Büyük ihtimal kinetix hummel ve slazenger arasından secicem o paraları aşırı zengin olmadığım sürece para vermemHocam ben de 45 46 giyorum ama o fiyata bulamazsın nike gibi mağazalarda var 46 ve pahalı
Hocam dolap hesabını verim bakın istersenizNedir hocam modeli
46 numara ayakkabı önerisi varmı çogu model 45 te bitiyor 700tl geçmeyen giydiginiz veya bildiginiz ayakkabı var mı
Ve pahalı olmayan kaliteli kartlık var mı