Neler Yeni

Kinetix marka ayakkabı kullananlar

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Hocam peki slazenger nasıl bir hocam övüyordu ben hep slazenger giyerim diye
Slazenger kullanmadım hiç. Ama namı yürümüş bir marka. Kullanan arkadaşlarımda övüyordu hep. Eğer uyguna bulduysanız kinetixten daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Slazenger kullanmadım hiç. Ama namı yürümüş bir marka. Kullanan arkadaşlarımda övüyordu hep. Eğer uyguna bulduysanız kinetixten daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler hocam sagolasın ayakkabıyı bile gönül rahatlıgı ile alamıyoz 🤠

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Teşekkürler hocam sagolasın ayakkabıyı bile gönül rahatlıgı ile alamıyoz 🤠
Bu devirde neyi gönül rahatlığıyla alabiliyoruz ki hocam. Yapacak bir şey yok yolumuza bakacağız ayağımızı yorganımıza göre bile uzatamıyoruz artık.

NightWish2434

80+ Silver

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Ben futbol oynamıyordum ama futbol oynayan bir genç için 3 aylık.
Ayakkabılar futbol için üretilmiyor. Zaten kinetix belirli bir standartta olduğu için pek bir şey beklememek lazım. Futbol topuna her vurduğunda dikişleri gider. O yüzden futbol oynamak isteyen bir çocuk alternatif olarak halısahalara yöneliyor zaten. Onlarda normal halısahalardan daha ucuz.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Sinan
Kinetix i 2 kere aldım ilkinde model kötüdür deyip başka model almıştım ama 2 ayakkabıda ceset gibi kokutuyordu ve hemen arkaları vurmaya başladı.
Hummel markaya bakabilirsin özellikle morhipo da ucuza bukunabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
ayakkabıda Lumberjack 1 kinetix 2 kırmızı çizgim ama lumberjackın kumaşları daha kaliteli
Kinetix çok yıpranıyor, birleşim yerleri ayrılıyor. Kesinlikle önermiyorum. Zaten FLO'da bir kinetix en az 500-600 olmuş. Az daha ekleyip Adidas, Nike veya Puma gibi markaların Outlet ürünlerindeki indirimleri kovalanabilir.

Lumberjack kısmına gelirsem de bundan önce hep Adidas, Nike kullanan biriydim uygun modellerinden. 2 sene önce Lumberjack almıştım ve beğenerek aldım. 1 sene geçmeden iç astarlarında ve alt tabanında yırtıklar oluşmaya başladı. Bu da yürürken ayakta ciddi sıkıntılara yol açıyor. Sırf bundan sebep Lumberjack de almadım. (4 sene önceki aldığım Adidas'larım hala taş gibi kalırken) Şuan Skechers giyiyorum.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Kinetix i 2 kere aldım ilkinde model kötüdür deyip başka model almıştım ama 2 ayakkabıda ceset gibi kokutuyordu ve hemen arkaları vurmaya başladı.
Evet hummel da bir secenek sanırım hummel ve slazengerden bakacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kinetix çok yıpranıyor, birleşim yerleri ayrılıyor. Kesinlikle önermiyorum. Zaten FLO'da bir kinetix en az 500-600 olmuş. Az daha ekleyip Adidas, Nike veya Puma gibi markaların Outlet ürünlerindeki indirimleri kovalanabilir.

Lumberjack kısmına gelirsem de bundan önce hep Adidas, Nike kullanan biriydim uygun modellerinden. 2 sene önce Lumberjack almıştım ve beğenerek aldım. 1 sene geçmeden iç astarlarında ve alt tabanında yırtıklar oluşmaya başladı. Bu da yürürken ayakta ciddi sıkıntılara yol açıyor. Sırf bundan sebep Lumberjack de almadım. (4 sene önceki aldığım Adidas'larım hala taş gibi kalırken) Şuan Skechers giyiyorum.
Az daha dediginiz yine ayakkabı kadar ediyor 🤠 en ucuz 46 numara 1000den fazla üniversite icin alacağım normalde 1 tane olsa neysede 2 tane alayım diyorum hic olmasa 2 tane alsam baya bi masraf olacak 🥲

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Evet hummel da bir secenek sanırım hummel ve slazengerden bakacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az daha dediginiz yine ayakkabı kadar ediyor 🤠 en ucuz 46 numara 1000den fazla üniversite icin alacağım normalde 1 tane olsa neysede 2 tane alayım diyorum hic olmasa 2 tane alsam baya bi masraf olacak 🥲
Evet hocam ancak 600 lira Kinetix'e vermek mi yoksa Outlet'lerden Adidas falan almak mı? Benim bahsettiğim kalite ucuz değildir. Her gün kullanacağınız bir ayakkabıyı zorla giymek istemezsiniz.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Bu iki modeli düşünüyorum hocam

Top Bottom