Neler Yeni

Büyük, dayanıklı ve ucuz monitör önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
Bütçe
2500
Öncelikle merhaba dostlar sizlere bir soru sormak istedim.
Çıkabileceğim maksimum bütçe 2700 lira civarı ve en küçük 23 inç olacak şekilde bir monitör almak istiyorum. Genelde çok oyun oynayan biri değilim günde 1 saat CS 1.6 oynuyorum ve isteğim daha çok 27 inç bir monitör. Yazılımcı olduğum için büyük ekran cidden bizler için hayat kurtarıcı bir role sahip. Su an indirimde veya fiyatı uygun önerebileceğiniz IPS panelli monitörler varsa fikirlerinizi öğrenmeyi çok isterim. Özetlemek gerekirse IPS 75hz 4ms ozelliklerde birkaç monitör buldum fakat daha güzel fikirleriniz olduğuna inanıyorum.
Ek olarak ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor durumda bütün depremzede arkadaşlara sabırlar diliyorum.

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Öncelikle merhaba dostlar sizlere bir soru sormak istedim.
Çıkabileceğim maksimum bütçe 2700 lira civarı ve en küçük 23 inç olacak şekilde bir monitör almak istiyorum. Genelde çok oyun oynayan biri değilim günde 1 saat CS 1.6 oynuyorum ve isteğim daha çok 27 inç bir monitör. Yazılımcı olduğum için büyük ekran cidden bizler için hayat kurtarıcı bir role sahip. Su an indirimde veya fiyatı uygun önerebileceğiniz IPS panelli monitörler varsa fikirlerinizi öğrenmeyi çok isterim. Özetlemek gerekirse IPS 75hz 4ms ozelliklerde birkaç monitör buldum fakat daha güzel fikirleriniz olduğuna inanıyorum.
Ek olarak ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor durumda bütün depremzede arkadaşlara sabırlar diliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Tesekkur ederim bunlar baktığım monitörler arasında Samsung olanı almayı çok istedim ama bankalar 2700 liradan yüksek limit vermediler.
Anladım bu bütçede viewsonic tercih etmen daha iyi olur o zaman reisim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,637
Son üye
sabotajkej
Top Bottom