ben aorus m2 ile rahatım ve sadece bir kaç cm büyük ondan elimin boyutlarını atayım mı?Baştan uyarı yapayım çocuk "büyük el" demiş gidip G102 önermeyin :d
kaliteli bişey bulman çok zor giriş seviyesi mouse lar g102, rival 100, rival 110 bunlar aşşağısındaki mouselar seni üzerBeyler 140 TL bütçem var en falza 150 TL bir oyuncu mouse almak istiyorum elim biraz büyük bir öneriniz var mı lol valorant cs oynuyorum.
Hocam zaten claw dışı bir kullanış kaldı mı allah aşkınaElim 19-20 cm, logitech g102 lightsync kullanıyorum, claw şekilde tutuyorum mouse u gayet memnunum
Claw şeklinde tutuyorsa sorun olmaz benceBaştan uyarı yapayım çocuk "büyük el" demiş gidip G102 önermeyin :d
Claw ağrıtmıyor mu elini?Elim 19-20 cm, logitech g102 lightsync kullanıyorum, claw şekilde tutuyorum mouse u gayet memnunum
Yok, gayet rahatımClaw ağrıtmıyor mu elini?
Az da olsa var claw şeklinde tutmayanlarHocam zaten claw dışı bir kullanış kaldı mı allah aşkına
Dayılar uzaktan tutuyor sanırım bir de yorulanlar eline yaslıyor komple.Yok, gayet rahatım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az da olsa var claw şeklinde tutmayanlar
ben yarı palm yarı fingertip yarı claw kullanıyorum çok garip bir el yapım var parmaklarım sosis gibi avucum çok büyük.Hocam zaten claw dışı bir kullanış kaldı mı allah aşkına