Yukarıda arkadaşların dediği gibi Normal 4090 lardan daha performanslıdır hocam ancak tam kapasitesini bilmiyorum. Tabi normal rog strix 4090 on overclock ile ulaşabildiği deli dehşet seviye hesaba katılırsa bu kart belki 5080 5090 potansiyeline sahip.Hocam kafamda tek soru 140 k verince bu kart uçmaya başlar mı? Yani gercek anlamda uçmak.
Hocam bende öylesine yazdım yorumları görünce, tabi sağlam overclock yapılır da fiyatı çok sağlam be Hocam.Yukarıda arkadaşların dediği gibi Normal 4090 lardan daha performanslıdır hocam ancak tam kapasitesini bilmiyorum. Tabi normal rog strix 4090 on overclock ile ulaşabildiği deli dehşet seviye hesaba katılırsa bu kart belki 5080 5090 potansiyeline sahip.
oha 140 tl hiçbişi değilŞaka bi yana geçenlerde bi ecnebi kanalda incelemesini izledim çok hoş bi şey. 10k ya satılsa direk alırdım ama 140k biraz tuzlu geldi açıkçası. Buna ne overclock yapılır yalnızAsus GeForce RTX 4090 ROG Matrix Platinum 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Asus GeForce RTX 4090 ROG Matrix Platinum 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bende geçen tofaş mı alsam bundan mı alsam diye düşünüyordum sonra baktım 140 a sağlam çürük çarık olmayan tofaş yok bundan aldım.oha 140 TL hiçbişi değil
reis toplanmış kartalı 120 ye verdik ya deseydin hallederdik xdbende geçen tofaş mı alsam bundan mı alsam diye düşünüyordum sonra baktım 140 a sağlam çürük çarık olmayan tofaş yok bundan aldım.
Valla beleş gitmiş. Ama kartal bu 4090dan fazla yakar ya masrafı çok. İkisi arasında kalsam 4090 alırdımreis toplanmış kartalı 120 ye verdik ya deseydin hallederdik xd