Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
YETER ARTIK YETER LAN
CrucialMarkası ne hacı bunun.
Aslında RAM'lerinden kullandım hiç de fena olmayan marka. İlginç.Crucial
yarım saat önce Yazma hızı 155Mb/s civarıydı. Şuan böyle,Aslında RAM'lerinden kullandım hiç de fena olmayan marka. İlginç.
Senin yine neyse de ben a400 almıştı 350 400gb veri yazdığımda sağlığı %99a düşmüştü ve alalı sadece 10 gün olmuştu (sağlık sorunu olmayan bir ssd ye göre bu kadar çabuk ve az veri yazmasında sağlık düşmesi bi anlık panik yaşattırdı ve sen düşün bütün paranı yatırdığın ürünün bozuk olması ve bu kadar veriyle ssd yi kullanırsan 1 yıl sonra garantiye yollaman gerekecek sonradan öğrendim başka forumlarda birkaç kişide bu sorunu yaşamış ama alanların çoğu sorunsuz kullanıyor o zaman rahatladım sorun olursa değişimde sağlam bir modeli gelir diye)
A400'ünde sorunu var zaten. Ama hala öneriyorlar.Senin yine neyse de ben a400 almıştı 350 400gb veri yazdığımda sağlığı %99a düşmüştü ve alalı sadece 10 gün olmuştu (sağlık sorunu olmayan bir SSD ye göre bu kadar çabuk ve az veri yazmasında sağlık düşmesi bi anlık panik yaşattırdı ve sen düşün bütün paranı yatırdığın ürünün bozuk olması ve bu kadar veriyle SSD yi kullanırsan 1 yıl sonra garantiye yollaman gerekecek sonradan öğrendim başka forumlarda birkaç kişide bu sorunu yaşamış ama alanların çoğu sorunsuz kullanıyor o zaman rahatladım sorun olursa değişimde sağlam bir modeli gelir diye)
Ben hala öneriyorum herkes sorun yaşamıyor diye ama belirtiyorum sorun yaşayanlar var ama kronik sorun değil galiba bazı seriler sorunlu aklınızda bulunsun diye forumda 3 yıldır kullanıp sağlığı %4 düşen var ama kaç gb veri yazdığını belirtmemişA400'ünde sorunu var zaten. Ama hala öneriyorlar.
Çok kötü. RC500'de çok kişi sorun yaşıyor zaten. Forumda kaç tane konu açıldıBende de rc500 var 120 saatte %1 düştü 1300gb okuma 1200de yazma yapmışım normalmidir sizce