Neler Yeni

C# dilini kaç ayda öğrenip oyun yapmaya başlayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
Aklımda tutabilecek bir oyun fikri var ve bu fikri prototip olarak çokta profesyonel değil ama prototip olarak yapmak istiyorum hayalim yazılım mühendisliği okuyun oyun geliştiricisi olmak internetten c# dili dersleri almanın faydası olur mu kaç ayda elle tutulabilecek bir oyun yapabilirim paralı c# dersleri almak istiyorum siz ne tavsiye ediyorsunuz 15 yasındayım haftasonları 2 3 saatlik dersler ile öğrenmem mümkünmüdür

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
Aklımda tutabilecek bir oyun fikri var ve bu fikri prototip olarak çokta profesyonel değil ama prototip olarak yapmak istiyorum hayalim yazılım mühendisliği okuyun oyun geliştiricisi olmak internetten c# dili dersleri almanın faydası olur mu kaç ayda elle tutulabilecek bir oyun yapabilirim paralı c# dersleri almak istiyorum siz ne tavsiye ediyorsunuz
Ne kadar sürede o kıvama geleceğin sana bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Aydın
Aklımda tutabilecek bir oyun fikri var ve bu fikri prototip olarak çokta profesyonel değil ama prototip olarak yapmak istiyorum hayalim yazılım mühendisliği okuyun oyun geliştiricisi olmak internetten c# dili dersleri almanın faydası olur mu kaç ayda elle tutulabilecek bir oyun yapabilirim paralı c# dersleri almak istiyorum siz ne tavsiye ediyorsunuz 15 yasındayım haftasonları 2 3 saatlik dersler ile öğrenmem mümkünmüdür
udemyde vardır ama oyun konusunda türkçe çok kaliteli kaynak var mıdır bilemem ingilizcen varsa iyi kaynak bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi siteleri öneriyorsunuz ders almalı mıyım yoksa youtubeden yapabilirmiyim
ytde beleş olduğu için genellikle kısa oluyo ama kaliteli bulursan neden olmasın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
Yabancı kaynak daha sağlıklı olur ingilizcen de gelişir.

Başlangıç için bu kanallara göz atabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tahtelbahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
udemyde vardır ama oyun konusunda türkçe çok kaliteli kaynak var mıdır bilemem ingilizcen varsa iyi kaynak bulabilirsin

ytde beleş olduğu için genellikle kısa oluyo ama kaliteli bulursan neden olmasın
Yabancı kaynak daha sağlıklı olur ingilizcen de gelişir.

Başlangıç için bu kanallara göz atabilirsin.
Şu anki İngilizcem lise 10 a kadar okullarda öğretilen ingilizce oyun oynarken bazı kelimeleri anlayabiliyorum ama detaylarını anlayamıyorum İngilizce mi geliştirip mi girmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Aydın
Şu anki İngilizcem lise 10 a kadar okullarda öğretilen ingilizce oyun oynarken bazı kelimeleri anlayabiliyorum ama detaylarını anlayamıyorum İngilizce mi geliştirip mi girmeliyim
altyazı açıp izle anlamadığın yeri bakarsın dilin en hızlı böyle gelişir bence hem konuya hakimiyetin artar.
en kötü anlamadığın yerin Türkçe anlatımını izleyip tekrar İngilizce haline bakarsın

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
İkisini aynı anda yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yusufcan Koçkaya
istikrarlı olduğun sürece yaşın çok uygun öğrenmek için, başarılar dilerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Aydın
Bu arada sadece dili öğrenmekle kalma algoritma yeteneğinide geliştirmeye çalış

Top Bottom