C# için ben güzel bir kaynak bulamadım, bu yüzden yabancı kaynaklara bakmanı öneririm. Anlaması zor oluyor ancak daha sağlam oluyor.C# için YouTube veya Udemy üzerinden ders lazım, teşekkürler.
Murat Yücedağ’ın YouTube üzerinden eğitimleri nasıl? Eski olduğu için sıkıntı çıkar mı? Birde btk akademi nasılC# için ben güzel bir kaynak bulamadım, bu yüzden yabancı kaynaklara bakmanı öneririm. Anlaması zor oluyor ancak daha sağlam oluyor.
Buna da bi bak derim :
Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti
192 Ders ~ C# programlama mantığını modüler bir müfredat aracılığıyla projeler geliştirerek öğrenin! | C#www.udemy.com
Beğenmedim diyemem, ancak beni tatmin etmedi. Bir kaç videoya bak istersen youtube da da kanalı var ona da bak.Murat Yücedağ’ın YouTube üzerinden eğitimleri nasıl? Eski olduğu için sıkıntı çıkar mı? Birde btk akademi nasıl
Btk akademi fena değil ama murat yücedağ tavsiye ediliyor. Onun dışında Turkcell geleceği yazanlar var ona da bakabilirsin.Murat Yücedağ’ın YouTube üzerinden eğitimleri nasıl? Eski olduğu için sıkıntı çıkar mı? Birde btk akademi nasıl