❌İndirim Bitti! Cafe Crown Kahve Latte 40 Adet 8 G (40 Al 20 Öde!) 62TL * NiyaziBey Çiftliği Lor Peyniri 1 Kg 47TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,196
Son düzenleme:
Pass im yokki allah in cezasitrendyol iyice temu oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay icinde kullanmayinca da siliniyor ne sacma is yapmislar

Pass im yokki allah in cezasitrendyol iyice temu oldu

1 ay icinde kullanmayinca da siliniyor ne sacma is yapmislar
Hocam tamamen ne kadar alışveriş yaptığına bağlı. Bu güne kadar pass alıp bir kere zarar ettim. O ay ilk defe ikinci bir alışverişim olmadı. Onun dışında kargo ücreti ile pass arasında 15-20 tl gibi bir fark var galiba. Haliyle pass almak daha mantıklı geliyor çok alışveriş yapan birisi isen.

Hocam tamamen ne kadar alışveriş yaptığına bağlı. Bu güne kadar pass alıp bir kere zarar ettim. O ay ilk defe ikinci bir alışverişim olmadı. Onun dışında kargo ücreti ile pass arasında 15-20 tl gibi bir fark var galiba. Haliyle pass almak daha mantıklı geliyor çok alışveriş yapan birisi isen.
Hoxam Hepsiburada premium var amazon prime var ama Trendyol onlar gibi kaliteli bir pazaryeri değil anca boyle 1-2 urun cikiyor satin almalik

Hoxam Hepsiburada premium var amazon prime var ama Trendyol onlar gibi kaliteli bir pazaryeri değil anca boyle 1-2 urun cikiyor satin almalik
Genelde hanımlar trendyol kullanıyor. Hanım kullanınca mecbur ben de pass alıyorum. Ama son zamanlarda trendyol hepsiburada ya göre de iyi fiyatlar vermeye başladı. Amazon a çok bakmıyorum ama tabi zaman zaman onda da güzel fırsatlar oluyor. Ve hepsinde benim de premium üyeliğim var :D Çok alışveriş yapıyorum internetten.

Genelde hanımlar trendyol kullanıyor. Hanım kullanınca mecbur ben de pass alıyorum. Ama son zamanlarda trendyol hepsiburada ya göre de iyi fiyatlar vermeye başladı. Amazon a çok bakmıyorum ama tabi zaman zaman onda da güzel fırsatlar oluyor. Ve hepsinde benim de premium üyeliğim var :D Çok alışveriş yapıyorum internetten.
Hanimimiz olunca insallah yaş 20🙂

Değerini bil yaşının. Evlenince ve de çocuk olunca hayat öyle bir değişiyor ki sen her zaman ikinci plana düşüyorsun :) hatta üçüncü plan :D
Hanimimiz olunca insallah yaş 20🙂

Ülker almıyorum çok uzun zamandir birkac yil oldu

Sanirim 4 yil oldu sevgilim alışkanlıklarımı değiştirdi glukoz şurubuna falan alerjisi var ,murat ülkere zaten gıcık olmuştum bahane oldu

Hocam bu durumdan yakiniyorsunuz gibi bir vibe aldim hadi hayirlisi :)
e yani zaman zaman :D

Ülker almıyorum çok uzun zamandir birkac yil oldu

Sanirim 4 yil oldu sevgilim alışkanlıklarımı değiştirdi glukoz şurubuna falan alerjisi var ,murat ülkere zaten gıcık olmuştum bahane oldu
En temizi. Vücudun da fittir hocam o zaman senin.

Son düzenleme:
e yani zaman zaman :D

En temizi. Vücudun da fittir hocam o zaman senin.
Yok hocam çok fit değilim orta , sebebi zurna dürüm 🤣🤣

Değerini bil yaşının. Evlenince ve de çocuk olunca hayat öyle bir değişiyor ki sen her zaman ikinci plana düşüyorsun :) hatta üçüncü plan :D
Demek ki bu sabrın kaynağı buradan geliyor :D. Başka ufak yaşlılar olsaydı kesin kötü karşılık verirdi. Uğraşacak birçok derdi olan biri için bunlar ufak detaydır muhtemelen.

Demek ki bu sabrın kaynağı buradan geliyor :D. Başka ufak yaşlılar olsaydı kesin kötü karşılık verirdi. Uğraşacak birçok derdi olan biri için bunlar ufak detaydır muhtemelen.
Hocam evli olmasam da karakterim gereği kötü karşılığı sevmem. Çığrından çıkarılırsam elbet benim de hatalarım olabiliyor. Sizin konu ile ilgili olaraksa tamamen gözümden kaçmış bir tekrarlanan konu oldu. Her türlü hatalıyım. Ters tepki verecek bir durum yok. Önce birbirimize saygılı olmayı bilmek gerek :giggle:

Geri