TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Çakma airpods pro kullanan var mı kalitesi nasil
Kaliteli bir cakmadada ayni sorunlar olur mu haylou gt1 pronun yine sol teki sorun cikarmaya basladiçakma airpods kullandım hiç gerek yok kulaktan çıkarınca otomatik müzik durdurma özelliği kulağımdayken aktifleşip duruyordu üstüne biraz koyup galaxy buds ya da xiamio alsaydım demiştim zamanında
Sirf apple olucak diye degil ucuz diye dusunmustumHocam cakma almanizi önermem patlama olayi falan cok oluyor sirf Apple olsun diye cakma almayin gidin baska bir marka alin bence.
Ha o zaman butce belirtilir ise butcenize uygun kaliteli bir seyler önerebilir arkadaslar bence.Sirf apple olucak diye degil ucuz diye dusunmustum
Aynı fiyata farklı markalardan alın daha iyi bence. Atıyorum çakma airpods 300 liraya buldunuz. Farklı bir markanın 300 TL olan bir kulaklığı ondan daha kalitelidir. Bütçe belirtirseniz öneri yapabilirizSirf apple olucak diye degil ucuz diye dusunmustum
Ha o zaman butce belirtilir ise butcenize uygun kaliteli bir seyler önerebilir arkadaslar bence.
Bu ay duzgun bi butce cikartamam (200-300den baska)parayi toplayinca yine konu acarimAynı fiyata farklı markalardan alın daha iyi bence. Atıyorum çakma airpods 300 liraya buldunuz. Farklı bir markanın 300 TL olan bir kulaklığı ondan daha kalitelidir. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz
Bakayim hocam2. el buds plus aldım çoğu kulaklığa taş çıkaracak özellikleri var. 500 TL'ye almıştım
hocam çok çakması var mı buds2ler o fiyatlara bulunabiliyor2. el buds plus aldım çoğu kulaklığa taş çıkaracak özellikleri var. 500 TL'ye almıştım
Hocam cidden değmez daha uygun bir firmanın ürününü alın kat kat daha memnun kalırsınız iyi kopyanın bile bataryası 1 yıldan sonra ölüyorKaliteli bir cakmadada ayni sorunlar olur mu haylou gt1 pronun yine sol teki sorun cikarmaya basladi
KatılıyorumHocam cakma almanizi önermem patlama olayi falan cok oluyor sirf Apple olsun diye cakma almayin gidin baska bir marka alin bence.