esan29
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 99
Arkadaşlar şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım haylou çok fiyat performans alırdım ama bazı eksileri var o yüzden bu çakma airpods la arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
(bunlardan daha iyi bi kulaklık olduğunu düşünürseniz mutlu olurum bütçe 300tl kablosuz kulak pamukçuklu)
www.trendyol.com
bu kulaklığa çok sıcak bakıyorum çünki bütün yorumları 5 yıldız ve buna benzer bi çakma kulandım çok hoşuma gitmişti
www.akakce.com
fiyat olarak airpodsa göre bazı özellikleri iyi ama beğenmediğim eksileri vardı
-kopma sorunu veya senkronizasyon sorunu oluyomuş
-kulaklığı kulağıma takmaya çalışırken veya çıkarırken sorun olur diye bi eksi daha var
-kulaklık ergonomisi çıkıntıdan dolayı rahatsız hissettiriyomuş
-büyük kab
- ve son olarak kutusunun kapağı çok kırılcak gibiymiş bu benim için önemli
şimdi diyeceksiniz arkadaşlar sen zaten öldürmüşsün bu kulaklığı hayır sadece airpods hakkında bi inceleme izleyemedim onun dışında yorumlarım böyle ama şunuda bilmenizi isterim bu denli yıldızı yüksek bir çakma olduğu için ve güzel olduğu için airpodsa daha sıcak bakıyorum
(bunlardan daha iyi bi kulaklık olduğunu düşünürseniz mutlu olurum bütçe 300tl kablosuz kulak pamukçuklu)
BLUEO Pro Ios Android Logolu Seri Numaralı Gürültü Şeffaf Mod Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BLUEO Pro Ios Android Logolu Seri Numaralı Gürültü Şeffaf Mod Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
bu kulaklığa çok sıcak bakıyorum çünki bütün yorumları 5 yıldız ve buna benzer bi çakma kulandım çok hoşuma gitmişti
Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
-kopma sorunu veya senkronizasyon sorunu oluyomuş
-kulaklığı kulağıma takmaya çalışırken veya çıkarırken sorun olur diye bi eksi daha var
-kulaklık ergonomisi çıkıntıdan dolayı rahatsız hissettiriyomuş
-büyük kab
- ve son olarak kutusunun kapağı çok kırılcak gibiymiş bu benim için önemli
şimdi diyeceksiniz arkadaşlar sen zaten öldürmüşsün bu kulaklığı hayır sadece airpods hakkında bi inceleme izleyemedim onun dışında yorumlarım böyle ama şunuda bilmenizi isterim bu denli yıldızı yüksek bir çakma olduğu için ve güzel olduğu için airpodsa daha sıcak bakıyorum