Çakma Ai̇rpods Pro Vs Haylou T15

esan29

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım haylou çok fiyat performans alırdım ama bazı eksileri var o yüzden bu çakma airpods la arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

(bunlardan daha iyi bi kulaklık olduğunu düşünürseniz mutlu olurum bütçe 300tl kablosuz kulak pamukçuklu)

bu kulaklığa çok sıcak bakıyorum çünki bütün yorumları 5 yıldız ve buna benzer bi çakma kulandım çok hoşuma gitmişti

fiyat olarak airpodsa göre bazı özellikleri iyi ama beğenmediğim eksileri vardı
-kopma sorunu veya senkronizasyon sorunu oluyomuş
-kulaklığı kulağıma takmaya çalışırken veya çıkarırken sorun olur diye bi eksi daha var
-kulaklık ergonomisi çıkıntıdan dolayı rahatsız hissettiriyomuş
-büyük kab
- ve son olarak kutusunun kapağı çok kırılcak gibiymiş bu benim için önemli

şimdi diyeceksiniz arkadaşlar sen zaten öldürmüşsün bu kulaklığı hayır sadece airpods hakkında bi inceleme izleyemedim onun dışında yorumlarım böyle ama şunuda bilmenizi isterim bu denli yıldızı yüksek bir çakma olduğu için ve güzel olduğu için airpodsa daha sıcak bakıyorum

Arkadaşlar şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım haylou çok fiyat performans alırdım ama bazı eksileri var o yüzden bu çakma airpods la arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

(bunlardan daha iyi bi kulaklık olduğunu düşünürseniz mutlu olurum bütçe 300tl kablosuz kulak pamukçuklu)

bu kulaklığa çok sıcak bakıyorum çünki bütün yorumları 5 yıldız ve buna benzer bi çakma kulandım çok hoşuma gitmişti

fiyat olarak airpodsa göre bazı özellikleri iyi ama beğenmediğim eksileri vardı
-kopma sorunu veya senkronizasyon sorunu oluyomuş
-kulaklığı kulağıma takmaya çalışırken veya çıkarırken sorun olur diye bi eksi daha var
-kulaklık ergonomisi çıkıntıdan dolayı rahatsız hissettiriyomuş
-büyük kab
- ve son olarak kutusunun kapağı çok kırılcak gibiymiş bu benim için önemli

şimdi diyeceksiniz arkadaşlar sen zaten öldürmüşsün bu kulaklığı hayır sadece airpods hakkında bi inceleme izleyemedim onun dışında yorumlarım böyle ama şunuda bilmenizi isterim bu denli yıldızı yüksek bir çakma olduğu için ve güzel olduğu için airpodsa daha sıcak bakıyorum
Ben olsam Haylou T15 TWS i alırdım çünkü çakma olanın herhangi bir batarya veya kulağa verdiği zarar hakkında bir sertifikası yok.

Haylou T15 önerdik, bu konuda da önericem.
Sen Çakma Airpods al için rahat olsun.

fark biraz fazla ama alabiliyorsanıx kesinlikle öneririm ilk çıktığında aldım ve daha kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bilemiyorum güzel duruyo ama belki para artarsa düşünürüm

Haylou T15 önerdik, bu konuda da önericem.
Sen Çakma Airpods al için rahat olsun.
ya hayır kankacım ben diğer konudada dedim bu kulaklık hakkında bi yorumunuzu merak etttim kimse bir şey demeyince ya da gereksiz de olsa bu kadar gereksiz olumlu yorumu merak ettim ve yukarda t15 in eksilerini yazdım bu ikisi dışında ne önerirseniz diye sordum yani t15 de airpodsada sıcak bakmıyorum

kanka bilemiyorum güzel duruyo ama belki para artarsa düşünürüm

ya hayır kankacım ben diğer konudada dedim bu kulaklık hakkında bi yorumunuzu merak etttim kimse bir şey demeyince ya da gereksiz de olsa bu kadar gereksiz olumlu yorumu merak ettim ve yukarda t15 in eksilerini yazdım bu ikisi dışında ne önerirseniz diye sordum yani t15 de airpodsada sıcak bakmıyorum
acil ise qcy t13 de bakılabilir

kanka ailenden ufak bir destek iste ozaman taotronics için
tamam kanka güzel duruyo hoşumada gitti gibi onu almayı denicem olmadı t15 falan bakıcaz

şeyi sormak istiyorum birde airdots nası

tamam kanka güzel duruyo hoşumada gitti gibi onu almayı denicem olmadı t15 falan bakıcaz

şeyi sormak istiyorum birde airdots nası
kullandım memnun değilim kanka görüntüsü çakma kulaklık gibi bağlantısı kötü kutu kalitesiz

Replika kulaklıkların bataryalarının herhangi bir sertifikası bulunmuyor. Veya başka bir konuda sertifikaları yok. Kulağınızı seviyorsanız T15 almalısınız.

kullandım memnun değilim kanka görüntüsü çakma kulaklık gibi bağlantısı kötü kutu kalitesiz
tamam kanka sağol

Replika kulaklıkların bataryalarının herhangi bir sertifikası bulunmuyor. Veya başka bir konuda sertifikaları yok. Kulağınızı seviyorsanız T15 almalısınız.
tamamdır teşekkür ederim lakin t15 inde kapağı ve bağlantı sorunları gibi şeyler duydum ne kadar doğrudur??

Geri