Caliburn GK2 nasıl sarj edilmeli?

Laureszz

80+
Reaksiyon skoru
4
Dün e sigara satın aldım Uwell Caliburn GK2 sarj bitti. Kimisi diyor 5W adaptör ile sarj edin kimisi pc den sarj edin prizden sarj ederseniz bozulur falan diyor konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
birde kullanım önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

Garanti olsun diye PC portundan şarj et elinde kalmasın sonra

Dün e sigara satın aldım Uwell Caliburn GK2 sarj bitti. Kimisi diyor 5W adaptör ile sarj edin kimisi pc den sarj edin prizden sarj ederseniz bozulur falan diyor konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Powerbsnk yavaş sarj yeride olabilir

Koko primei powerbank disinda sarj etmiyorum

powerbank yok ya pc de sarj edeyim en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koko prime nasıl hocam sıkıntı oluyor mu bayadır kullanıyorsunuz galiba daha önceden önermiştiniz bana.
Ben cok memnunum ayriyetten dl cekim yani nargile icimde denedim koko prime cepte tasinabilen sarji gunu cikaran buhar perfomansi yeterli aroma tadini guzel veren bi cihaz mtl cekimde daha zevkli cigerime cekmeden zevk alamiyorum

Ben cok memnunum ayriyetten dl cekim yani nargile icimde denedim koko prime cepte tasinabilen sarji gunu cikaran buhar perfomansi yeterli aroma tadini guzel veren bi cihaz mtl cekimde daha zevkli cigerime cekmeden zevk alamiyorum
Dün satın aldım ben baya memnun kaldım gk2 den bakalım ne kadar götürecek beni

Daha sonra batarya değiştirilebiliyor sanırım bazı sitelerde bataryasının satıldığını görmüştüm ama emin değilim .d
Batarya degistirilmiyor pod mod cihazlarda maalesef bataryasi olunce cop oluyor

Geri