Neler Yeni

ÇALIŞAN RAMLERİM 2 anakartımda 3 ve 4 slotta görüntü vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
görkem bulut
MSI b 550'a Pro bir de MSI B450 Tomahawk Max , crucial ballixtix 3600 mhz 2 adet single ram var ve ikiside çalışıyor
Elimde saglam bir RAM var calisiyor sorunsuz ve onun cifti var 2 side Single 2 side calisiyor.
Elimde 2 adette anakart var
Simdi ben onceden termal macunn değiştireyim derken degistirdim ve islemcimin 2 tane pini kirildi ama islemcim sorunsuz calisiyor
Sorunum RAM'leri 1ve 2 slota rakinca goruntu geliyor fakat 3 ve 4 tek sekilde takiyorum ama 2 ankartta da goruntu vermiyor

Tomahawk saglamdi Dual olarak 2 ve 4 kullaniyordum fakat B550 kullanirken termal macunu degistirdikten sonra goruntu gelmedi bende slot bozuktur diye dusundum ama saglam olan Tomahawk takinca onda da goruntu vermedi acaba islemcim ile bir sorun mu var anlama veremiyorum BIOS pillerini sifirlardim cikartik lutfen yardim edin kafayi yiyeceğim.

CoNKeR

80+ Bronze
tek şekilde 3 ve 4 .slotta görüntü vermiyor hocam
Sadece 3. kanala single tek ram takınca görüntü vermiyorsa her iki anakart da;
İşlemcinin o RAM slotlarını besleyen ayakları olabilir o zaman o kırılan pinler(sadece yorum, emin değilim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
görkem bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mantıklı olabilir elimde farklı bir işlemci yok işlemcisizde pc yi açamam heralde nası yapıcam valla kafayı yedirtecek bana ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,656
Üyeler
159,375
Son üye
Utkukalenderr
Top Bottom