Çözüldü✓ Çalışan .sys dosyasını bulamıyorum

Berkukk

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar,
Bilenleriniz vardır github da ki, goodby dpi diye bir exe var ve ben aklıma takılan birşeyle dosyaları incelemeye başladım.
içerisinde ki bir dosya .sys uzantılı ve mining için çalışıyor şuan gpu 0 kullanımda görünüyor ama çalışma prensibinde o var belki fark edeniniz olmuştur. performans düşüşü yaşayanınız, darboğaza girmesi vs gibi powershell, geek, zipleyip silmek gibi yolları denedim ama son 1 dosya kaldı silemediğim ve en az 4 dosya aynı mantıkla çalışıyor.
bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı fotoğraf ve belgelerim çok olduğu için format atmak istemiyorum.
1760903086114.webp

Ekler

• 1760902850840.webp
    1760902850840.webp
    90.7 KB · Hit: 7
Merhabalar,
Bilenleriniz vardır github da ki, goodby dpi diye bir exe var ve ben aklıma takılan birşeyle dosyaları incelemeye başladım.
içerisinde ki bir dosya .sys uzantılı ve mining için çalışıyor şuan gpu 0 kullanımda görünüyor ama çalışma prensibinde o var belki fark edeniniz olmuştur. performans düşüşü yaşayanınız, darboğaza girmesi vs gibi powershell, geek, zipleyip silmek gibi yolları denedim ama son 1 dosya kaldı silemediğim ve en az 4 dosya aynı mantıkla çalışıyor.
bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı fotoğraf ve belgelerim çok olduğu için format atmak istemiyorum.Alıntıyı görüntüle
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama bizde de bu tarz dosyaların olup olmadığını nereden öğrenebiliriz? Herhangi bir program var mı bunun için?

Sorunun çözümünü bilmiyorum ama bizde de bu tarz dosyaların olup olmadığını nereden öğrenebiliriz? Herhangi bir program var mı bunun için?
henüz çözemedim ama kontrole devam ediyorum bende uzun zamandır dpi da sorun vardı sileceğim zamanda izin vermiyordu üzerinde durmadım vaktim yok diye bugün bi bakayım dedim öyle fark ettim
zipleyip kaldırmayı deneyin diğerlerini zorla da olsa kaldırıyor sadece bu sys kalıyor şuan

dosyayı silebildim sonunda güvenli modda açıp kapattım pc kendisi servisi otomatik başlatmadan ziple kaldırdım

dosyayı silebildim sonunda güvenli modda açıp kapattım pc kendisi servisi otomatik başlatmadan ziple kaldırdım
İyi yapmışsın. Ama bu tarz dosyaları nasıl yakaladığını hala anlamadım

zaten dosya olarak zip olarak indirildiği için tüm her şey o dosyada. ben biraz fazla zamanla kurcaladım ve logları okuduğumda fark edebildim. yaklaşık 5 aydır fark etmemiştim yoksa bende. sanırım anlık olarak yüklenen fazla dikkat. birde kafaya taktığım için fazla zaman ayırdım

Geri