Neler Yeni

Çalışma isteğim ölüyor. Gece calişamiyorum destek :(

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar. Benim çok büyük bir problemim var. Vardiyalı bir şekilde çalıştığım zaman enerjimin %90 gidiyor. Kafam asla iş yerinde olmuyor. Gece vardiyasında mide yanmam en üst seviyeye ulaşıyor. Kemiklerim eriyormus gibi hissediyorum. Neler önerirsiniz? Bunun için hangi doktora gitmem gerekiyor? Asla calismayan bir insan değilim çok çabalarım çabuk öğrenirim. Ama vardiyalı sistemde mümkün değil kendimi toparliyamiyorum. Bir kaç aydır 8-4 4-12 bir holdingde calisiyordum. Mide problemim olmasada enerjim bitik bir şekilde mesai saatimi tamamlıyorum. Fakat iş yerinden çıkınca bütün enerjim yerine geliyor. Farklı bir yere.ait hissediyorum ama korkuyorum yaş 29 benim yaşımda bu sekil hissedip düzelen var mı? @Abdullah Hacıgül

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Merhaba arkadaşlar. Benim çok büyük bir problemim var. Vardiyalı bir şekilde çalıştığım zaman enerjimin %90 gidiyor. Kafam asla iş yerinde olmuyor. Gece vardiyasında mide yanmam en üst seviyeye ulaşıyor. Kemiklerim eriyormus gibi hissediyorum. Neler önerirsiniz? Bunun için hangi doktora gitmem gerekiyor? Asla calismayan bir insan değilim çok çabalarım çabuk öğrenirim. Ama vardiyalı sistemde mümkün değil kendimi toparliyamiyorum. Bir kaç aydır 8-4 4-12 bir holdingde calisiyordum. Mide problemim olmasada enerjim bitik bir şekilde mesai saatimi tamamlıyorum. Fakat iş yerinden çıkınca bütün enerjim yerine geliyor. Farklı bir yere.ait hissediyorum ama korkuyorum yaş 29 benim yaşımda bu sekil hissedip düzelen var mı? @Abdullah Hacıgül
gastrolojiye - iç hastalıklar veya genel cerraha gitmeni öneririm doktora git birşeyler önerir sana

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kanka gaviscon verir yüksek ihtimal, dahiliyeye bir çık acilinden. Bende de oluyordu bir aralar kullanmaya başlayınca geçti allahtan. Bir de mide koruyucu ama önceliğin doktora bir an önce gitmek olsun. Onun haricinde iş konusunda patronunla bir konuşsana buna bir çözüm bulabilecek mi bir baksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,733
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom