Neler Yeni

Call of Duty 1 İnceleme

UnlimitedSoldierTR

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
43
Call of Duty serisinin ilk oyunu olan CoD 1 inceleceğim. İyi okumalar.

Call of Duty 1 hikayesi yok aslında. Oyun ikinci dünya savaşını anlatan bir oyun. Oyunda 3 farklı cephe var:

Amerika,Rusya,Birleşik Krallık

Amerikada Martin diye bir karakteri kontrol ediyoruz.
Rus olarak Alexei kontrol ediyoruz.
Birleşik Krallık'ta Evans adında çavuşu yönetiyoruz.

Oyunun atmosferi ise harika. Özellikle oyunun sonu çok güzel bir sahne ile bitiyor.
maxresdefault.jpg

Oyunun grafikleri zamanına göre gayet diri duruyor.

Silahlardan bahsedelim. Oyunda kar98'den tutun Sten'e kadar kullanabileceğimiz silahlarla dolu. Atmosferi yaşatmış.

Özellikle rus cephesindeki o silahı vermeyip, mermiyle silah aramamız gerçekten çaresizliği bize yaşatmıştı. Silahı nedense bize vermiyorlardı herkese verirken :D

Oyunun ben en çok arabayla kaçtığımız görevi birde karlı bölümleri sevmiştim. Gerçekten harikaydı.
maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg

Oyunun yapay zekası adamı çıldırtabiliyor. Gerçekten. Özellikle oyunun bir tank görevi beni çıldırtma noktasına getirdi. Bir anda çıkması, gereksiz fazla hasar vermesi gibi sorunlar var.

index.jpg

Oyunun karakterlerinde çok şaşıracağınız bir karakter var.

İnceleme bu kadardı. Oyun bir denemeye değer. Ben ilk defa oynadım ve zevk aldığım yanları oldu. Oynanabilir.

İYİ OYUNLAR

Düşük bütçeli inceleme :D şaka bir yana güzel olmuş elinize sağlık.

Elinize sağlık. Bu oyunla ilgili bir Trivia bilgi paylasmam gerekirse Medal of Honor Allied Assault gibi bir başyapıt yapan kişiler tarafından çıkmıştır bu oyun. Kendi rekorlarını yine kendileri geçti. Çok büyük sükse yarattı. Öyle böyle güzel grafikleri yoktu yani özellikle Stalingrad bölümündeki grafikleri ilk gördüğümde gerçek sanmıştım çocukluk işte.

Elinize sağlık. Bu oyunla ilgili bir Trivia bilgi paylasmam gerekirse Medal of Honor Allied Assault gibi bir başyapıt yapan kişiler tarafından çıkmıştır bu oyun. Kendi rekorlarını yine kendileri geçti. Çok büyük sükse yarattı. Öyle böyle güzel grafikleri yoktu yani özellikle Stalingrad bölümündeki grafikleri ilk gördüğümde gerçek sanmıştım çocukluk işte.
Çok doğru. Bence en iyi Moh oyunuydu Allied Assult. Yorumunuz için saolun.

Çok doğru. Bence en iyi Moh oyunuydu Allied Assult. Yorumunuz için saolun.
Kesinlikle en iyi Moh oyunu Allied Assault. Hala o Normandiya Çıkartması bölümünü unutmam. İlk oynadığımda çok fena etki bırakmıştı. Bir de işin garibi ben o oyunu oynamadan önce Er Ryanı Kurtarmak filmini izlemiştim yaş 9 falan 😁 Sonra o oyunda o filmin aynısını oynamak bende çok iz bıraktı demiştim aa len bu o filmin oyunu falan 😁

Geri