Neler Yeni

Yardım Call of Duty 2 açılırken 1dk siyah ekran sorunu

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Cod 2'yi her açtığımda 1 dakika siyah ekranda bekletiyor Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Uyumluluk sorununu düzeltmeyi denedim ama işe yaramadı. Windows 10 kullanıyorum. Var mı çözümünü bilen ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Cod 2'yi her açtığımda 1 dakika siyah ekranda bekletiyor Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Uyumluluk sorununu düzeltmeyi denedim ama işe yaramadı. Windows 10 kullanıyorum. Var mı çözümünü bilen ?
Oyun orijinal mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Beni banlatmaya mı çalışıyorsun ? :D Farklı sitelerden denedim fakat hepsinde aynı sonuç
Ya hocam korsan oynadigin için baştan itibaren yardım etmiyecektim zaten de. Bu cod 2 yani hepimizin çocukluğunda korsan oynadığı bir oyun. O yüzden sordum. Şimdi Steamden 50 lira ver desem. Verilmez ve orada da açılmama ihtimali var dediğin gibi. O yüzden site önerecektim. Küçükken oradan indirmistim açılmıştı. Oyunindirclup ı denedin mi?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya hocam korsan oynadigin için baştan itibaren yardım etmiyecektim zaten de. Bu cod 2 yani hepimizin çocukluğunda korsan oynadığı bir oyun. O yüzden sordum. Şimdi Steamden 50 lira ver desem. Verilmez ve orada da açılmama ihtimali var dediğin gibi. O yüzden site önerecektim. Küçükken oradan indirmistim açılmıştı. Oyunindirclup ı denedin mi?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuna para vermiyorum değil. Bütün oyunları satın alacak param yok diye korsan kullanıyorum. Para biriktirdikçe steam'den hepsini tek tek satın alıyorum zaten. Sırf küçükken korsan oynadım diye gidip oynamadığım oyunları steam'den satın aldım. Cod 2 ye de gün gelip param yetince alıp hesabımda tutacağım.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 15 yıllık oyuna 50tl verecek halim yok. 20tl den fazla etmez o oyun şuan da. Oyuna para vermiyorum değil. Bütün oyunları satın alacak param yok diye korsan kullanıyorum. Paramın yettiği 50 oyun steam hesabımda zaten şuan da
Bu sorun hakkında youtube da videolar var ama. Zaten bakmissindir belki de yine de bı paylaşayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,568
Üyeler
163,684
Son üye
melihchen
Top Bottom