Besim Tibuk
80+ Gold
Halihazırda oynuyorum ama türkçe altyazılı yapamadım.
2 bitmişti 3 te tekrar başlayacağım.
2 bitmişti 3 te tekrar başlayacağım.
Oynadıysan sen yapsana eski sherlockHocam mw 2 ve 3 ü de oynayacak mısın?
Hocam yapsam 3-4 tane rehber ve inceleme yaparım aklımda bulunan konular var ama o kadar üşengecim kiOynadıysan sen yapsana eski sherlock
Ben cold warı incelemek istiyorum sonra fiyatı aklıma geliyor insanları canı çekmesin diye vazgeçiyorumHocam yapsam 3-4 tane rehber ve inceleme yaparım aklımda bulunan konular var ama o kadar üşengecim ki
Kendim spoiler yemekten korkmadığım için yazarken de unutmuşum şimdi sildim.Görev dizaynında Rusya'da yaptığın şeyi silersen daha iyi olur, belki oynamayıp bu rehberden heves eden olur. Spoiler yemesin.
O oyunun PS5 kontrolcüsündeki tetik özelliği dışında nasıl can çektirebilecek bir özelliği var hocam?Ben cold warı incelemek istiyorum sonra fiyatı aklıma geliyor insanları canı çekmesin diye vazgeçiyorum
Yapın hocam yaHocam yapsam 3-4 tane rehber ve inceleme yaparım aklımda bulunan konular var ama o kadar üşengecim ki
Bahsettiğiniz özellik can çektiriyor bir kere takas ettim sırf o özellik için takasla tekrar aldımKendim spoiler yemekten korkmadığım için yazarken de unutmuşum şimdi sildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O oyunun PS5 kontrolcüsündeki tetik özelliği dışında nasıl can çektirebilecek bir özelliği var hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapın hocam ya