Call Of Duty Black Ops 6 Bazı haritalarda kasıyor

Ozamands

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar RX 7600 AMD DRIVER 24.10.1 ve 12400f kulllanıyorum.Oyunda bazı haritalarda oynarken fena bi şekilde kasıyor Balanced ayarda oynuyorum.130 FPS'den 70-50'lere iniyor.

Merhabalar RX 7600 AMD DRIVER 24.10.1 ve 12400f kulllanıyorum.Oyunda bazı haritalarda oynarken fena bi şekilde kasıyor Balanced ayarda oynuyorum.130 FPS'den 70-50'lere iniyor.
Ben daha yeni bitirdim shader ları indirdinmi girmeden önce

Ben daha yeni bitirdim shader ları indirdinmi girmeden önce
hocam başta oyuna girmeden yapılan shaderları mı diyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2024-10-26 203339.png

45 FPS alıyorum alev efekti olduğu zaman.

Son düzenleme:
hocam başta oyuna girmeden yapılan shaderları mı diyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle

45 FPS alıyorum alev efekti olduğu zaman.
Özellikle oyunda patlayıcı patladığı zaman veya alev efektleri olduğu zaman fps 40-60 arası oluyor. Solda yukarıda gördüğünüz üzere GPU %71 kullanmaya ve daha da düşüyor %40 vs.

Oyun daha yeni çıktı. Çözüm aramak için erken değil mi? Efektleri ayarları vesaire düşüğe çekin. Çözülmüyorsa güncellemeyi bekleyin.

Oyun daha yeni çıktı. Çözüm aramak için erken değil mi? Efektleri ayarları vesaire düşüğe çekin. Çözülmüyorsa güncellemeyi bekleyin.
Hocam Call Of Duty Modern Warfare 3 için de aynı sorunları yaşamıştım.

Oyun yeni çıkmış veya çıkmamış ile alakalı durum olduğunu zannetmiyorum hocam ya.İnternette RX 7600 ve 12400F ile ilgili sonuçlara baktığım zaman herhangi bir sorun gözükmüyor bakalım araştırıyorum fakat hala bi sonuç alamadım.

Oyun yeni çıkmış veya çıkmamış ile alakalı durum olduğunu zannetmiyorum hocam ya.İnternette RX 7600 ve 12400F ile ilgili sonuçlara baktığım zaman herhangi bir sorun gözükmüyor bakalım araştırıyorum fakat hala bi sonuç alamadım.
Kötü oyun. Ucube optimizasyon. Redditte araştırın en kötü bir çözüm vardır belki

Geri