Mr. X arkadaşın evine gidiyor şimdi.Bu arkadaşın dead space,resident evil gibi oyunları oynadığını düşünsene
Mr. X arkadaşın evine gidiyor şimdi.Bu arkadaşın dead space,resident evil gibi oyunları oynadığını düşünsene
Paşam arkaya bunu aç rahatına bak.
Call of Duty oynuyorsun neden korkasın ki? Ayrıca hangi black ops yeni çıkan mı yoksa 2010 mu ?arkadaşlar aldım ama korkutum ara sahneleri geçemiymuyuz ben çok korktum korkutucu sahneler varmı
Aman hocam yazmayın böyle şeyler korkar felan lpghlğreğh.Mr. X arkadaşın evine gidiyor şimdi.
Knk onda zombiler var çok korkunç gece rüyama girer.knk minecraftanda korkuyonmu
normal Black Ops galiba.
Call of Duty oynuyorsun neden korkasın ki? Ayrıca hangi black ops yeni çıkan mı yoksa 2010 mu ?
oynamasın kanka sonra gider korkudan intihar eder oyun ülkede yasaklanırBu arkadaşın dead space,resident evil gibi oyunları oynadığını düşünsene
bu sanki tanıdık geldioynamasın kanka sonra gider korkudan intihar eder oyun ülkede yasaklanır
pokemonbu sanki tanıdık geldi
bende 12 yaşımda codmw2 yi bitirmiştim 12 yaş önemli bir yaşKorkuyorsan hiç bulaşma,subliminal mesajlardan slow motion bıçak saplamasına kadar her şey var. Bu arada ben de ilk bitirdiğimde 12 yaşındaydım, o kadar korkunç bir oyun değil.
alıştım şuan korkumuyorumKorkuyorsan hiç bulaşma,subliminal mesajlardan slow motion bıçak saplamasına kadar her şey var. Bu arada ben de ilk bitirdiğimde 12 yaşındaydım, o kadar korkunç bir oyun değil.