Neler Yeni

Call of Duty Cold War oynamak istiyorum .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Atyxah

80+ Silver
Dostum. Online i uzun süre oynayacaksan. Hastasiysan o parayı verirsin yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha oyunun Steam de olup olmadığını bilmiyorsun bir de korsana destek çıkıyorsun bravo.
500 liran varsa sen al

O oyun orda duruyor zaten indirsende indirmesende o artık cracklenmiş elinde olan bir şey değil ha sen canım 500 lirayı boşu boşuna vermek istiyo dersen alabilirsin ayrıca gidip nerde olduğunuda incelemedim o oyunuda hiç oynamadım ne bileyim steamda varmı yokmu

Korsan desteklenecek bir şey değil kesinlikle. Ama bir oyunun asgari ücretin 1/4 kadar olması ve ülkenin yarısının asgari ücret ile geçiniyor olması bizim sorunumuz da değil.
Yani sonuç olarak bedavası varken neden para veresin ama sen bilirsin

Bu arada korsan alın diyip korsanı desteklemiyorum ama dediğin gibi asgari ücretin çeyreği 500 lira az para değil parası olmayan adam kemal sunalın cama ekmek bandıpı gibi videosunu izleyip oynuyo gibi felanmı yapsın ne yapsın ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
500 liran varsa sen al

O oyun orda duruyor zaten indirsende indirmesende o artık cracklenmiş elinde olan bir şey değil ha sen canım 500 lirayı boşu boşuna vermek istiyo dersen alabilirsin ayrıca gidip nerde olduğunuda incelemedim o oyunuda hiç oynamadım ne bileyim steamda varmı yokmu
1-İncelemediysen yanlış bilgi de vermeyeceksin. Önce arastiracaksin.
2- Oyun fiyatlarının pahalı olmasının sorumlusu firma değildir. Ülkecek bizim sorunumuzdur. O yüzden adamların hakkını yiyip korsana destek çıkılmaz. İllaha korsan oynayacam diyorsan oynarsın bir köşede kimseye onermessin. Ben sana korsan oynadigin için bir şey demedim. Önerdiğin için tepki gösterdim.

Atyxah

80+ Silver
2- Oyun fiyatlarının pahalı olmasının sorumlusu firma değildir. Ülkecek bizim sorunumuzdur. O yüzden adamların hakkını yiyip korsana destek çıkılmaz. İllaha korsan oynayacam diyorsan oynarsın bir köşede kimseye onermessin. Ben sana korsan oynadigin için bir şey demedim. Önerdiğin için tepki gösterdim.
Ben korsan oyun önermedim site önerdim kullanıyorum dedim ve zaten oyunu indir yazınca nerden indirileceği çıkıyor neresi yanlış bilgi bunun ?

500-600 verilmez çatır çutur korsan oynanır.
İsteyen oynar isteyen oynamaz arkadaş baya duyar kasmış

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Kardeşim ülkeye göre fiyatlandırma yaptılarda bizmi almadık?
Mesela bak rockstar games'e Avrupada 50-60 euro olan oyunu bize 200 liraya satıyor. İşte cesaret, işte fedakarlık, işte adam gibi adamlık.

Atyxah

80+ Silver
Oyun 50 tl olduda bizmi alma dedik ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
evet o kadar para vermek mantık dışı
eğer crack oynamak isterseniz size link atabilirim bana özelden ulaşın
şimdiden IQ'su ayakkabı numarasından küçük kızgın atacak kullanıcıların geleceğini hissediyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben korsan oyun önermedim site önerdim kullanıyorum dedim ve zaten oyunu indir yazınca nerden indirileceği çıkıyor neresi yanlış bilgi bunun ?
evet o kadar para vermek mantık dışı
eğer crack oynamak isterseniz size link atabilirim bana özelden ulaşın
şimdiden IQ'su ayakkabı numarasından küçük kızgın atacak kullanıcıların geleceğini hissediyorum
Adam online oynayacam diyor hâlâ crack peşindesiniz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Atyxah