İyi oku.Adam da zaten battle royalden bahsediyor
team deathmatch kısmı varya knk o
O zaman yaklaşık 100-150 GB indireceksin. Warzone + COD MW 3hayır hem battle royale hem team deathmatch kısmı
Warzone içinden giriyorsun hikaye kısmınaBide şunu sorcam bu cod mw 2,3 falan hikaye kısmı sanırsam ama içine multiplayer kısmı falandamı giriyor anlamadım
Hatta ben sadece battle royale oynadığım zaman steam da bi ara multiplayer deathmatch modu geçici açılmıştı oynamıştım baya. Sadece battle royale olan kısım inik olmasına rağmenİyi oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman yaklaşık 100-150 GB indireceksin. Warzone + COD MW 3
Oyunu steam veya battlenet üzerinden aldıysan sana seçenek sunuyor. Aşağıdaki resim gibi.Bide şunu sorcam bu cod mw 2,3 falan hikaye kısmı sanırsam ama içine multiplayer kısmı falandamı giriyor anlamadım
xbox game pass'dan aldımOyunu steam veya battlenet üzerinden aldıysan sana seçenek sunuyor. Aşağıdaki resim gibi.
Alıntıyı görüntüle
Doğru öyle bir şey vardı. Arkadaşın warzonedan giriliyor demesinin sebebi son oyunlarda hiç sevmediğim bir arayüz geldi oyunları birbirine bağlayan. O şekilde oluyor sanırım ama indirirken eğer sorarsa ayrı ayrı indirmen lazım.Hatta ben sadece battle royale oynadığım zaman steam da bi ara multiplayer deathmatch modu geçici açılmıştı oynamıştım baya. Sadece battle royale olan kısım inik olmasına rağmen
Tam bilmiyorum hiç game pass kullanmadım.xbox game pass'dan aldım
Ya bide şoyle çok saçma bir şey var şimdi benim 2 diskim var c ve d. D de 148 gb boş alan var ve yüklemeye çalıştığımda illa 200gb boş olması lazım diyor bende steamdan D deki oyunu c ye taşıyıp yer açıyorum sonra indireceğim kısmı seçmeme izin veriyor. AŞŞIRI SAÇMAOyunu steam veya battlenet üzerinden aldıysan sana seçenek sunuyor. Aşağıdaki resim gibi.
Alıntıyı görüntüle
Doğru öyle bir şey vardı. Arkadaşın warzonedan giriliyor demesinin sebebi son oyunlarda hiç sevmediğim bir arayüz geldi oyunları birbirine bağlayan. O şekilde oluyor sanırım ama indirirken eğer sorarsa ayrı ayrı indirmen lazım.
Tam bilmiyorum hiç game pass kullanmadım.
Oynadığım zamanlar bunu yüklemiştim işteYa bide şoyle çok saçma bir şey var şimdi benim 2 diskim var c ve d. D de 148 gb boş alan var ve yüklemeye çalıştığımda illa 200gb boş olması lazım diyor bende steamdan D deki oyunu c ye taşıyıp yer açıyorum sonra indireceğim kısmı seçmeme izin veriyor. AŞŞIRI SAÇMA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru öyle bir şey vardı. Arkadaşın warzonedan giriliyor demesinin sebebi son oyunlarda hiç sevmediğim bir arayüz geldi oyunları birbirine bağlayan. O şekilde oluyor sanırım ama indirirken eğer sorarsa ayrı ayrı indirmen lazım.
Tam bilmiyorum hiç game pass kullanmadım.
Sadece multiplayerı indireceksin.Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece team deathmatch için hangisini indirmeliyim
Benim activision hesabım steam ve xbox'a bağlı ama ben dün girdiğimde hesabım bağlı değildiSadece multiplayerı indireceksin.
Oyunda Activision hesabı oluşturuyor ya da hesabın varsa ona girdiğin için başka platformlardan oynasan da ilerlemen devam ediyor. Ayrıca almana gerek yok başka platformdan.