Neler Yeni

CALL OF DUTY OYUNLARINA HAKİM OLAN BİRİ LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİ ?

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin

BıgDream

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha
İlgilendiği Kategoriler
PC-PC GAMES
İyi oku.

Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman yaklaşık 100-150 GB indireceksin. Warzone + COD MW 3
Bide şunu sorcam bu cod mw 2,3 falan hikaye kısmı sanırsam ama içine multiplayer kısmı falandamı giriyor anlamadım

BıgDream

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha
İlgilendiği Kategoriler
PC-PC GAMES
İyi oku.

O zaman yaklaşık 100-150 GB indireceksin. Warzone + COD MW 3
Hatta ben sadece battle royale oynadığım zaman steam da bi ara multiplayer deathmatch modu geçici açılmıştı oynamıştım baya. Sadece battle royale olan kısım inik olmasına rağmen

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Bide şunu sorcam bu cod mw 2,3 falan hikaye kısmı sanırsam ama içine multiplayer kısmı falandamı giriyor anlamadım
Oyunu steam veya battlenet üzerinden aldıysan sana seçenek sunuyor. Aşağıdaki resim gibi.

1722374013283.png

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Hatta ben sadece battle royale oynadığım zaman steam da bi ara multiplayer deathmatch modu geçici açılmıştı oynamıştım baya. Sadece battle royale olan kısım inik olmasına rağmen
Doğru öyle bir şey vardı. Arkadaşın warzonedan giriliyor demesinin sebebi son oyunlarda hiç sevmediğim bir arayüz geldi oyunları birbirine bağlayan. O şekilde oluyor sanırım ama indirirken eğer sorarsa ayrı ayrı indirmen lazım.
xbox game pass'dan aldım
Tam bilmiyorum hiç game pass kullanmadım.

BıgDream

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha
İlgilendiği Kategoriler
PC-PC GAMES
Oyunu steam veya battlenet üzerinden aldıysan sana seçenek sunuyor. Aşağıdaki resim gibi.

Alıntıyı görüntüle
Ya bide şoyle çok saçma bir şey var şimdi benim 2 diskim var c ve d. D de 148 gb boş alan var ve yüklemeye çalıştığımda illa 200gb boş olması lazım diyor bende steamdan D deki oyunu c ye taşıyıp yer açıyorum sonra indireceğim kısmı seçmeme izin veriyor. AŞŞIRI SAÇMA

Doğru öyle bir şey vardı. Arkadaşın warzonedan giriliyor demesinin sebebi son oyunlarda hiç sevmediğim bir arayüz geldi oyunları birbirine bağlayan. O şekilde oluyor sanırım ama indirirken eğer sorarsa ayrı ayrı indirmen lazım.

1722374345347.png

Ya bide şoyle çok saçma bir şey var şimdi benim 2 diskim var c ve d. D de 148 gb boş alan var ve yüklemeye çalıştığımda illa 200gb boş olması lazım diyor bende steamdan D deki oyunu c ye taşıyıp yer açıyorum sonra indireceğim kısmı seçmeme izin veriyor. AŞŞIRI SAÇMA

1722374345347.png
Oynadığım zamanlar bunu yüklemiştim işte

Bu hangi kısma giriyor bilmiyorum

Bide şunu sormam lazım. Ben şimdi xbox dan aldım ama steamdan yüklesem birbiri ile bağlantı kurulurmu. Yani mesela steam'dan mw 3 ü almama gerek olurmu.

Son düzenleme:

BıgDream

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha
İlgilendiği Kategoriler
PC-PC GAMES

sadece team deathmatch için hangisini indirmeliyim

Ekler

• resim_2024-07-31_010353979.png
    resim_2024-07-31_010353979.png
    271.5 KB · Hit: 21

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin

sadece team deathmatch için hangisini indirmeliyim
Sadece multiplayerı indireceksin.
Oyunda Activision hesabı oluşturuyor ya da hesabın varsa ona girdiğin için başka platformlardan oynasan da ilerlemen devam ediyor. Ayrıca almana gerek yok başka platformdan.

BıgDream

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha
İlgilendiği Kategoriler
PC-PC GAMES
Sadece multiplayerı indireceksin.
Oyunda Activision hesabı oluşturuyor ya da hesabın varsa ona girdiğin için başka platformlardan oynasan da ilerlemen devam ediyor. Ayrıca almana gerek yok başka platformdan.
Benim activision hesabım steam ve xbox'a bağlı ama ben dün girdiğimde hesabım bağlı değildi

Ekler

• resim_2024-07-31_184757306.png
    resim_2024-07-31_184757306.png
    36 KB · Hit: 15

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
1722441382630.png

Bende şimdi indiriyorum
bu oyniyacagım warzone ücretsiz olan ama neden 80 küsür gb indiriyorum sadece oynacağım ücretsiz mod 80gb mı gerçekten

Top Bottom