Call of Duty serisine hikaye olarak nereden başlanmalıdır

E3mr3

80+
Reaksiyon skoru
0
Başlıktaki gibi Call of Duty serisine başlamak istiyorum hikaye açısından hangi oyundan başlamam lazım ve hangi oyunlar ile devam etmem lazım yardım ederseniz sevinirim.

Başlıktaki gibi Call of Duty serisine başlamak istiyorum hikaye açısından hangi oyundan başlamam lazım ve hangi oyunlar ile devam etmem lazım yardım ederseniz sevinirim.

Şimdi knk seri olarak sanırsam 2 seri var
1.modern warfare serisi
Bu serinin ilk oyunu call of duty 4 modern warfare gayet iyidir hikayesi sağlamdır sarar yani.
Call of duty modern warfare 2 ilk oyunun devamıdır aksiyondan hiç bir ekşiklik yoktur
Call of duty modern warfare 3 hikayenin devamı olmakla birlikte 3.dünya savaşını da bittiğinin isaretidir bu oyunda gayet tempolu eyfel kulesinin yıkıldığını hayal et
Bunlara ek olarak 2 oyun daha var fakat bu iki oyun bu 3 oyunun devamı değil
Ayrı bir hikayesi var fakat bu 3 oyunda görüs olduğun karakterlerin çoğunu bu 2 oyunda göreceksin bu 2 oyun
Call of duty modern warfare 2019 (2019 denmesinin sebebiilk çıkan mw oyunu ile karıştılmaması için deniliyor) bu oyun terörizmi anlatan bir oyun oyun daha çok aksiyon üzerine değil dah çok gizlilik üzerine aksiyonlu sahnelerde var bu oyundan sonra gelen oyun bu oyunun devamıdır pek fazla değisiklik yoktur

Geri