Neler Yeni

Yardım Call of duty warzone Açılmıyor ÇÖzüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
Oyunu yükledim ama daha oynayadım ilk SAFE MODE diye bir Hata veriyor Ardından oyunun introsunda takılıyor sonra kapanıp DEV ERROR 5756 diye bir hata veriyor yabancı kanallardan filan baktım olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
Oyunu yükledim ama daha oynayadım ilk SAFE MODE diye bir Hata veriyor Ardından oyunun introsunda takılıyor sonra kapanıp DEV ERROR 5756 diye bir hata veriyor yabancı kanallardan filan baktım olmuyor
Sistemin özellikleri nedir? Belki kaldırmıyodur sistemin. Aynısı benim bilgisayrımda da oldu. Ama csgo’da

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 2 hafta önce indirmeyi denemiştim sistem geresinimleri olmuyor dedi sonra ben sürücülerimi driverleri filan güncelledim indirebildim fakat açılmıyor GPU verison diye bi hata veriyor işte sonra evete basınca bir siteye yönlendiriyor orda işte GPU versiyonuz böyle olmalı yazıyor benim zaten öyle fakat olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet emin arslan
ben 2 hafta önce indirmeyi denemiştim sistem geresinimleri olmuyor dedi sonra ben sürücülerimi driverleri filan güncelledim indirebildim fakat açılmıyor GPU verison diye bi hata veriyor işte sonra evete basınca bir siteye yönlendiriyor orda işte GPU versiyonuz böyle olmalı yazıyor benim zaten öyle fakat olmuyor
Oyun nereye kadar açılıyor? Sadece introya kadar ise sil yenide yükle. Pek zannetmiyorum düzeliceğini ama bi dene. Eyer Ayarlara girebilirsen orda grafik ayarlarını en düşüğe al.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sistem özellikleriniz nedir hocam.

Top Bottom