DarkLegion
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Semih Balcı
NVIDIA GeForce GT 740M kullanıyorum. Sürümüm 425.31 Game Ready driver. Oyunu açmaya çalışırken ilk önce safe modda açmak ister misin şeklinde bir soru geliyor evet diyorum(hayırı da denedim) daha sonra ekran kartımı driverımı güncellemem gerektiğiyle ilgili bir pencere geliyor evet deyince NVIDIA'nın sitesine atıyor hayır deyince oyun açılıyor daha doğrusu açılmıyor, açılış ekranı 2-3 saniye gelir gibi oluyor ekran donuyor. Sonrasında dev error 5759 hatası geliyor. Burdan benim anladığım oyun diyor ki sürümün yetersiz güncelle minimum şu sürüm olması lazım fakat benim son sürüm zaten. Üstüne yeni bir güncelleme gelmemiş NVIDIA destekle de görüştüm pek yardımcı olamadılar onlarda son sürüm olduğunu söylediler. Şu durumda ekran kartımı mı değiştirmem gerek ki laptop kullanıyorum (Lenovo Z500) bir fikri olan var mı acaba ekran kartı ayarlarını Minimum'a alıp da denedim yine olmuyor. Sizce var mıdır bir çözüm yolu yoksa çözümsüz vaka mı ekran kartına güncelleme gelmezse açamayacağım oyunu gibi gözüküyor birçok kişi de benzer problemler olduğunu biliyorum umarım herkesin sorunu çözülür. Şimdiden teşekkür ederim.