beyler amd phenom x4 965 işlemcim var fakat call of duty warzone a girerken açmıyo 'your cpu does not meet the minimum specification for running call of duty modern warfare' diyor yardımcı olurmusunuz
onu bende anladım ama cod wz da minimum cpu amd fx6300 benim işlemciyle neredeyse aynı çözüm yolu yokmu ???İşlemcin minimum sistem gereksinimini karşılamıyor
neredeyse aynı değil maalsef FX6300 daha iyi çözümü yeni bir işlemci maalesef.onu bende anladım ama cod wz da minimum cpu AMD fx6300 benim işlemciyle neredeyse aynı çözüm yolu yokmu ???
Sanmam. Desteği işlemci modeline göre verdiklerini düşünüyorum. Yani sen overclock da yapsan yazılım senin işlemciyi overclocksuz olarak tanıyacaktır.peki işlemciye oc yapsam girer mi oyuna ?
Sen bu işlemciyle oynayacağını düşünüyorsan malsesef kardeşim değiştirmen lazım işlemcini bende x950 ve gtx1050 var ona rağmen oyun akıcı değil açsa bile hiç bir şey bekleme zaten.beyler AMD phenom x4 965 işlemcim var fakat call of duty warzone a girerken açmıyo 'your cpu does not meet the minimum specification for running call of duty modern warfare' diyor yardımcı olurmusunuz