Neler Yeni

CAMİYLE DALGA GEÇİLİYOR

Malik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Son savaşcı
cs 1.6 da 1 map yapmışlar jailbreak mapi map da cami var ve şuan mapde oyun oynatıyorlar mapte kuran felan var ve mapte caminin içide var caminin içinede girilebiliyor dedim gibi camiyle dalga geçiyorlar (istiyenlere mapi atabilirim)

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Camii olunca dininizi yok etmiş vs. olunmuyor. Ona kalırsa hristiyanlıkla alakalı daha çok içerik var o zaman herkes hristiyanlıkla dalga geçiyor diyelim. Biraz aşalım bence böyle şeyleri ve tabii saçma şeylere konu açmayı

Malik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Son savaşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Camii olunca dininizi yok etmiş vs. olunmuyor. Ona kalırsa hristiyanlıkla alakalı daha çok içerik var o zaman herkes hristiyanlıkla dalga geçiyor diyelim. Biraz aşalım bence böyle şeyleri ve tabii saçma şeylere konu açmayı
müslümanmısın bişey sorucamda

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Kardeşim kaç tane oyunda kilise yakılıyor hikaye gereği artık aşalım böyle şeyleri

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Kardeşim kaç tane oyunda kilise yakılıyor hikaye gereği artık aşalım böyle şeyleri
Oda hristiyanların cahilliği kutsal saydıkları şeyleri böyle oyun gibi basit birşeye alet etmesinler o zaman. Sen üstüne alınma hocam senin için demiyorum örneğin oyunda bir kişinin annesinin resmi figirü vs olsa hikaye gereği koymuşlar mı dicez yoksa bunun burda ne işimi var dicez ?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Oda hristiyanların cahilliği kutsal saydıkları şeyleri böyle oyun gibi basit birşeye alet etmesinler o zaman. Sen üstüne alınma hocam senin için demiyorum örneğin oyunda bir kişinin annesinin resmi figirü vs olsa hikaye gereği koymuşlar mı dicez yoksa bunun burda ne işimi var dicez ?
Kankam haklısını ama bu olayda bir dalga geçilme vesaire yok olsaydı en çok ben karşı çıkardım emin ol bu durumda bi sıkıntı görmüyor şayet dalga geçme vesaire var ise söyle ilgilenelim.

Mileven

80+ Silver
dostum şakamısın sen yıllardır cs oynuyorum ve dalga geçilmiyor turk yapımı bir çok jailbreak var umarım ironidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

outlast gibi mesela ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Din anlayışına bağlı.Bence incelemek için bakılabilir ama ateş edilmemeli yani savaş yapılmamalı.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz

Malik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Son savaşcı
Kankam haklısını ama bu olayda bir dalga geçilme vesaire yok olsaydı en çok ben karşı çıkardım emin ol bu durumda bi sıkıntı görmüyor şayet dalga geçme vesaire var ise söyle ilgilenelim.
jail serveri online oynanan bi map
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin dinin sana benim ki bana benim inancım yok
niye yazıyon o zaman

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram