cs 1.6 da 1 map yapmışlar jailbreak mapi map da cami var ve şuan mapde oyun oynatıyorlar mapte kuran felan var ve mapte caminin içide var caminin içinede girilebiliyor dedim gibi camiyle dalga geçiyorlar (istiyenlere mapi atabilirim)
müslümanmısın bişey sorucamdaCamii olunca dininizi yok etmiş vs. olunmuyor. Ona kalırsa hristiyanlıkla alakalı daha çok içerik var o zaman herkes hristiyanlıkla dalga geçiyor diyelim. Biraz aşalım bence böyle şeyleri ve tabii saçma şeylere konu açmayı
Oda hristiyanların cahilliği kutsal saydıkları şeyleri böyle oyun gibi basit birşeye alet etmesinler o zaman. Sen üstüne alınma hocam senin için demiyorum örneğin oyunda bir kişinin annesinin resmi figirü vs olsa hikaye gereği koymuşlar mı dicez yoksa bunun burda ne işimi var dicez ?Kardeşim kaç tane oyunda kilise yakılıyor hikaye gereği artık aşalım böyle şeyleri
Kankam haklısını ama bu olayda bir dalga geçilme vesaire yok olsaydı en çok ben karşı çıkardım emin ol bu durumda bi sıkıntı görmüyor şayet dalga geçme vesaire var ise söyle ilgilenelim.Oda hristiyanların cahilliği kutsal saydıkları şeyleri böyle oyun gibi basit birşeye alet etmesinler o zaman. Sen üstüne alınma hocam senin için demiyorum örneğin oyunda bir kişinin annesinin resmi figirü vs olsa hikaye gereği koymuşlar mı dicez yoksa bunun burda ne işimi var dicez ?
outlast gibi mesela ?Oda hristiyanların cahilliği kutsal saydıkları şeyleri böyle oyun gibi basit birşeye alet etmesinler o zaman. Sen üstüne alınma hocam senin için demiyorum örneğin oyunda bir kişinin annesinin resmi figirü vs olsa hikaye gereği koymuşlar mı dicez yoksa bunun burda ne işimi var dicez ?
oyun bu abartıyorsunuzDin anlayışına bağlı.Bence incelemek için bakılabilir ama ateş edilmemeli yani savaş yapılmamalı.
Senin dinin sana benim ki bana benim inancım yokmüslümanmısın bişey sorucamda
jail serveri online oynanan bi mapKankam haklısını ama bu olayda bir dalga geçilme vesaire yok olsaydı en çok ben karşı çıkardım emin ol bu durumda bi sıkıntı görmüyor şayet dalga geçme vesaire var ise söyle ilgilenelim.
niye yazıyon o zamanSenin dinin sana benim ki bana benim inancım yok