Neler Yeni

"Canavar Kim? İnsan mı, Yoksa Hayvan mı?"

"Canavar Kim? İnsan mı, Yoksa Hayvan mı?"

• Oy kullanan toplam üye
    9
  • Anket şu tarihte kapanacak: .
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
İnsanlar, köpekbalıkları tarafından yılda yaklaşık 80-100 kez saldırıya uğrarken, her yıl 100 milyon köpekbalığı insan eliyle katlediliyor. Buna rağmen, insanlar kendisi dışındaki her türden şikayetçi.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
İnsanlar, köpekbalıkları tarafından yılda yaklaşık 80-100 kez saldırıya uğrarken, her yıl 100 milyon köpekbalığı insan eliyle katlediliyor. Buna rağmen, insanlar kendisi dışındaki her türden şikayetçi.
Niye 1 sene yapıyon 1 ay yapsana?

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,413
İsim
Hakan
ınsanlarda hayvan

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana'da 69 Rakamı Güzel Geliyor Oda Gibi Bir Görsel Varmış Gibi Geliyor Ayrıca Gürcü Alfabe'sine Benziyor.
Anladım, neyse konuya gelecek olursak, aslında çok uzun bir konuda bir türden örnek vermek istedim.

Burada, insanların kendi türlerine karşı bakış açısını sorduğum bir nevi psikolojik anket var ve doğru ya da yanlış cevap yok. Ben de insanı seçtim.

ınsanlarda hayvan
Hayır, insanlar ve hayvanlar sadece madde. Ne doğru ne de yanlış var bu ankette, sadece bir test. (mesela yanii)

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
Taha yücel
Knk vicdan ve kötülük olarak bakarsak ayrı ama bence canavar olanlar hayvanlar Mesela dışarda yürüyoruz yanımızda küçük yaratıklar geçiyo onlarla yaşıyoz dfko bi tuhaf ama güzel kötülük bakımından bakarsak insandan ala canavar mı var her türlü kötülük var

Top Bottom