merhaba https://pickerwheel.com/ sitesinin aynısını yaptırmak istiyorum . kim ne yapar nasıl yapar bilmiyorum bu konuda yardımcı olucak kimse var mı kimlere sormam gerekiyor bilmiyorum .
sitede çarka isimler yazıp çeviriyorsun pek bi olayı yok ben bu sitenin tasarım olarak falan herşekilde aynısını istiyorumBu sitenin olayı ne? ayriyeten de kodla değil görsel tasarım yap site için daha kolay olur
direkt olarak 1'e 1 aynısını yaparsan telif yersin ama buna benzer bir site istiyorsan adobe ile tasarla tasarımları daha kolay oluyor internete adobe resim ile site tasarlama yazarsan adım adım anlatımlı videolar varsitede çarka isimler yazıp çeviriyorsun pek bi olayı yok ben bu sitenin tasarım olarak falan herşekilde aynısını istiyorum
Uğraşmak istemiyorsa direkt yapay zeka ile yapsa da olur herhalde.direkt olarak 1'e 1 aynısını yaparsan telif yersin ama buna benzer bir site istiyorsan adobe ile tasarla tasarımları daha kolay oluyor internete adobe resim ile site tasarlama yazarsan adım adım anlatımlı videolar var