CarrefourSA G29 seti gecmiş siparişlerde gözüküyor (sipariş kodu çalışmıyor)

Fatih(?)

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar ilk defa CarrefourSA'dan alışveriş yapmama rağmen bir sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek var mı öncelikle dün saat 3 civarında ucuz bulduğum için sipariş ettim G29 direksiyon setini sonra baktıgımda bana mesaj geldı ıslemınız gerceklestırıldı vesaire sonra bankadan da para çıktı ama sipariş kodu işe yaramıyordu aradım müşteri hizmetlerini bugün içinde dönüş yapacaklarını söylediler sanırsam şu anki zamsız fiyattan diye 12K veriyorlar yoksa neredeyse her yerde 20k olmus durumda acaba siparişi iptal eder miler kesinlikle iptal istemediğimi söyledim müşteri hizmetlerine, sizce nasıl olur aktif olarak yeni sipariş mi gözükür yoksa iptalini mi sağlarlar bende oysaki o kadar dedim de kesinlikle iptal değil siparişimin yenilenmesini istiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba nedendir.

Merhaba arkadaşlar ilk defa CarrefourSA'dan alışveriş yapmama rağmen bir sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek var mı öncelikle dün saat 3 civarında ucuz bulduğum için sipariş ettim G29 direksiyon setini sonra baktıgımda bana mesaj geldı ıslemınız gerceklestırıldı vesaire sonra bankadan da para çıktı ama sipariş kodu işe yaramıyordu aradım müşteri hizmetlerini bugün içinde dönüş yapacaklarını söylediler sanırsam şu anki zamsız fiyattan diye 12K veriyorlar yoksa neredeyse her yerde 20k olmus durumda acaba siparişi iptal eder miler kesinlikle iptal istemediğimi söyledim müşteri hizmetlerine, sizce nasıl olur aktif olarak yeni sipariş mi gözükür yoksa iptalini mi sağlarlar bende oysaki o kadar dedim de kesinlikle iptal değil siparişimin yenilenmesini istiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba nedendir.
Bekle 1-2 gün her türlü gelir o

inşallah hocam vallahi ilk alışverişim carrefoursadan inşallah iptal edip parayı geç gönderip indirimi bitirmezler şahsen bir hayaldi benim içinde zaten bugün bana haber verecekler duruma göre haber edicekler destek taleplerimi oluşturdum sizce iptal edermiler en kötüsü o olur yani bende şu şekil gözüküyor ama sipariş kodu hiçbir şekilde işe yaramıyor

Son düzenleme:
inşallah hocam vallahi ilk alışverişim carrefoursadan inşallah iptal edip parayı geç gönderip indirimi bitirmezler şahsen bir hayaldi benim içinde zaten bugün bana haber verecekler duruma göre haber edicekler destek taleplerimi oluşturdum sizce iptal edermiler en kötüsü o olur yani
Yani öyle olursa ki bence olmaz , en ucuz shifter lı 15500 internette .

1750233318369.webp

Yani öyle olursa ki bence olmaz , en ucuz shifter lı 15500 internette .
işte onlar ithalatçı garantili amazonda ve carrefoursada kaldı tr garantili 12k ya amazon taksıt yapmıyordu alamadım malesef işte bakalım carrefoursa dan haber gelecek tek isteğim siparişimin iptal olmaması tekaralanması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iptal olmuş sanki. Ama bekle biraz .
tam olarak bende öyle düşünüyorum

sipariş detayında ne var
1750233614958.webp

İptal gözükmüyor teslim edilmiş görünüyor. Teslimat tarihi yazıyor.

işte onlar ithalatçı garantili amazonda ve carrefoursada kaldı tr garantili 12k ya amazon taksıt yapmıyordu alamadım malesef işte bakalım carrefoursa dan haber gelecek tek isteğim siparişimin iptal olmaması tekaralanması

tam olarak bende öyle düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Adres yazmadın mı? Adres alanı boş.

İptal gözükmüyor teslim edilmiş görünüyor. Teslimat tarihi yazıyor.

Adres yazmadın mı? Adres alanı boş.
yazdım hocam hersey dogru sekılde oldu da neden orda gozukmuyor anlamadım aradım dun destek actılar bugun haber verecekler dedıler sızce ıptal olur mu sanırsam kı yapacakları sudur 12k satmayıp ıade yapıp sonra ındırımı bıtırıp 20k almamı saglamak sanırsam

yazdım hocam hersey dogru sekılde oldu da neden orda gozukmuyor anlamadım aradım dun destek actılar bugun haber verecekler dedıler sızce ıptal olur mu sanırsam kı yapacakları sudur 12k satmayıp ıade yapıp sonra ındırımı bıtırıp 20k almamı saglamak sanırsam
Dostum teslim edilmiş görünüyor. Adres de boş. Teslimat adresi girmediysen kargocu kargona çökmüş bile olabilir. Sen bence paranı alabilmek için dua et.

Dostum teslim edilmiş görünüyor. Adres de boş. Teslimat adresi girmediysen kargocu kargona çökmüş bile olabilir. Sen bence paranı alabilmek için dua et.
hocam valla dün sipariş ettikten 10dk sonra böyle gözüktü bende anlamadım sanırsam sistemsel bir hata yani çünkü ben aldım direkt bu şekilde göründü anlamadım gitti ya

hocam trendyolda da carefoursa satıcısı 12k duruyor şuan ordan alın iade isteyin
para iadesi uzun sürermi acaba sonra orasıda 21k olmasın da ondan zaten burdan aldım birde hocam o ithalatçı garantili
1750234318468.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,046
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri