Neler Yeni

🔥Casper 200Hz Monitör 2799TL🔥

QRuder

80+ Silver
Bu kadar ofansif olmana gerek yok, ips paneli babanız bulmuş gibi davranıyorsunuz. Çok kaliteli VA paneller var. Bizzat bu monitörü kullandıysanız yorum yapın biz de faydalanalım, farazi konuşacaksanız hiç yormayın kendinizi.
bu çok mu kaliteli, mevzu şeye dönmedi mi 2 kilo tavuk yemektense 1 kilo kırmızı et yerim daha faydalı olur, çok kaliteli VA panele 4-5-6k artık neyse vermek yerine 3k ya mis gibi asus IPS panel alırım 144hz boş yapıyon sadece illa bir şeyleri bilmek için kullanmış olmak gerekmez

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Alperen Çetin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu çok mu kaliteli, mevzu şeye dönmedi mi 2 kilo tavuk yemektense 1 kilo kırmızı et yerim daha faydalı olur, çok kaliteli VA panele 4-5-6k artık neyse vermek yerine 3k ya mis gibi asus IPS panel alırım 144hz boş yapıyon sadece illa bir şeyleri bilmek için kullanmış olmak gerekmez
Mesajını hiç okumadım ama bence haksızsın ya

QRuder

80+ Silver
Bu kadar ofansif olmana gerek yok, ips paneli babanız bulmuş gibi davranıyorsunuz. Çok kaliteli VA paneller var. Bizzat bu monitörü kullandıysanız yorum yapın biz de faydalanalım, farazi konuşacaksanız hiç yormayın kendinizi.
hadi bana IPS ile aynı fiyata daha kaliteli bir monitör at

madem ben haksızım hadi beni haksız çıkart
şu ürün 15dk önce 3.3k idi burada stok bitmiş fiyat artmış bana 3.3k ya şundan daha kaliteli bir VA panel bul at buraya bekliyom seni kapatacam pc yi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT (HDMI+Display) Curved Freesync + G-Sync FHD LED Monitör

Pek kullanıcı yorumu yok, casperin sitesinde 3000 e kapışılmıştı. Fiyat uygun geldi, kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa bize de fikir olur
VA panel sevmiyorum ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirinho

şu ürün 15dk önce 3.3k idi burada stok bitmiş fiyat artmış bana 3.3k ya şundan daha kaliteli bir VA panel bul at buraya bekliyom seni kapatacam pc yi
İnanılmazsınız ya gerçekten IPS monitörü kendisi icat etse bu kadar fanatikliğini yapmaz. İlginç.

QRuder

80+ Silver
İnanılmazsınız ya gerçekten IPS monitörü kendisi icat etse bu kadar fanatikliğini yapmaz. İlginç.
yaw hala boş yapıyonuz siz alın kullanın o zaman aynen ben fanatiklik yapıyorum hatta sponsorum bunlara

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto

dostum gereksiz konuşuyorsun her panel için bir bütçe var bütçesi yüksek olan daha gelişmiş teknolojisi olan ips i alır daha az bütçeyleki 3k ya kalileti ips panel yok dostum insanlar alabilir gerçekten bu kadar tutucu olmaya gerek yok

QRuder

80+ Silver
dostum gereksiz konuşuyorsun her panel için bir bütçe var bütçesi yüksek olan daha gelişmiş teknolojisi olan ips i alır daha az bütçeyleki 3k ya kalileti ips panel yok dostum insanlar alabilir gerçekten bu kadar tutucu olmaya gerek yok
3.3 k ya sizin savunduğunuz şu monitörden daha kalitelisi vardı hemde IPS sen de boş yapıyosun şu anda 400-500 fazladan verip de ıps almayıp da şu VA yı alan adam konusmasın beş gün sigara içmesinler verirler bu kadar basit çok istiyosan sen VA al otur yerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam kes daha yazmayın sizle mi ugrascam en iyi VA tamam

Heister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can kara
Bende 144 Hz emektar LCD panel var va geçmek şart gibi

Wick

80+
Bu monitörü benim Samsung va panel monitör ile yan yana koyunca görüntü olarak hiç güzel durmadı. Ayakları da çok kötü.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Allah'tan G24F-2 almışsım :D

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Ekonomi Çok iyi
millet 185tlye e aldı bu fiyata alınmaz anca 200 liraya düşecek ki forumda konusu açılsın bu fiyata konu açmanın gereği yok sadece forumu gereksiz meşgul etmekten başka

Top Bottom