Jubatusz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 24
- İsim
- Çağatay Güvenç
- Bütçe
- 11000
Abi bayadır laptop araştırıyorum hem yazılım için hem birazda oyun için laptop alıcam aradğım özellikler genel olarak işlemci i7 10750h civarı düşünüyorum ram 16 ssd 512 ekran 15.6inç ekran kartı 1650,1650ti yani anladınız siz neyse birde gidip sorayım dedim mediamarkta gittim bi abi yardımcı oldu bilgili. casper excalibur g770 1075 modelini önerdi 11300 tl sizce nasıldır alınır mı? bu özelliklerde başka marka olunca 13k civarı oluyor pişman olurmuyum casperdan olursam neden olurum sorunu nedir yardımcı olurmusunuz o olmassa ne alabilirim ama vatan teknosa veya mediamarktan olucak bütçe 11k gibi fazlası olurmu bilmem ama olmasa iyi olur. isteklerimi az çok anlatmışımdır işlemci nesli 10 11 olursa daha iyi olur başta dediğim gibi asıl amacım geleceğe yönelik yazım şimdilikte azcık oyun.
evet modelimiz CASPER EXCALIBUR G770 1075 önerilinizi alayım olumsuz yorumda hayır bu olmaz diyip bırakmayın açıklamada yazın please çünkü abinin anlattığına göre içim baya ısındı serviside iyiyimiş eve kadar geliyormuş.
evet modelimiz CASPER EXCALIBUR G770 1075 önerilinizi alayım olumsuz yorumda hayır bu olmaz diyip bırakmayın açıklamada yazın please çünkü abinin anlattığına göre içim baya ısındı serviside iyiyimiş eve kadar geliyormuş.