Neler Yeni

Casper G870 Isı Sonuçları - Casper Algısı Yıkılsın

Golf 4 R32

80+ Silver
Fps oyunu olmayan her hangi bir oyunda 1080p en yüksek grafikleri seçip sıcaklık değerlerini atar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akif İnandı
Donanımları Casper üretmiyor dostum. Casper sadece laptopun kasasını, anakart yapısını, ekranını vesaire üretiyor. Yüksek performans sağlaması Casper sayesinde değil yani.
Elbette Çinli firmaya üretip logo basıyorlar gb montaj daha çok sonuçta Casper markası ürünü pazarlıyor Çinli şirketin adını atıp başlık atmam mı daha doğru

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Ben de ağır yük altında sıcaklık ve fan devirlerini merakla bekliyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akif İnandı
daha alalı 1 gün olmuş cihazi oof süper gibi söylemler komik kaçıyor casper için tırt işte ağa :kekw:
Cinebench r23 ve cyberpunk ısı FPS sonuçlarını aticam 1 saate
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam
Hocam bir video eşliğinde yada test fotoğraflarıyla bizleri aydınlatmalısınız yoksa konunuz amacına ulaşmamış olur. :/
Hocam cinebench r23 testinde şuan başta kendi ayarlarında 88 dereceyi gördü turbo fanı aktif ettim 5400 RPM de 73 dercede işlemi yapıyor 71-74 arası dolanıyor şuanda test sonucunu ayrı aticam oyun olarak da cyberpunk seçicem en ağır oyun o sanırım

Son düzenleme:

Golf 4 R32

80+ Silver
Cinebench r23 ve cyberpunk ısı FPS sonuçlarını aticam 1 saate

Hocam

Hocam cinebench r23 testinde şuan başta kendi ayarlarında 88 dereceyi gördü turbo fanı aktif ettim 5400 RPM de 73 dercede işlemi yapıyor 71-74 arası dolanıyor şuanda test sonucunu ayrı aticam oyun olarak da cyberpunk seçicem en ağır oyun o sanırım
Video çekme imkanınız varsa youtubeya yükleyip buraya da videouyu atarsanız çok iyi olur hem dan sesini de duyarız. Turbo moddayken videoya çekin ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akif İnandı
Yıkılmasın, casper=çöp.
Bu algının sorumluları biz değiliz. Gayette doğal ve doğru bir algı.
Donanımları Casper üretmiyor dostum. Casper sadece laptopun kasasını, anakart yapısını, ekranını vesaire üretiyor. Yüksek performans sağlaması Casper sayesinde değil yani.
hocam performansı elbet iyidir özellikler belli zaten de ben panel kalitesini merak ediyorum özellike renk doğruluğu, delta sapma değeri vs
Ne zaman düzelir o zaman tekrar bakarız. Ama Casper'ın hemen hemen bütün cihazları sıkıntılı mı sıkıntılı. Belki sizin şansınıza düzgün ürün gelmiştir bunu da bilemezsiniz.
Attım konularda üst sırada

Uyarı almaya değerdi. :D
Video çekme imkanınız varsa youtubeya yükleyip buraya da videouyu atarsanız çok iyi olur hem dan sesini de duyarız. Turbo moddayken videoya çekin ama.
daha alalı 1 gün olmuş cihazi oof süper gibi söylemler komik kaçıyor casper için tırt işte ağa :kekw:
Attım konularda üst sırada

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,579
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam her soruya ayrı konu açmayın lütfen, ya hepsini bu konuda birleştirin ya da genel bir konuda inceleme yazısı yazın. İyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akif İnandı
Sonuçları 1 sayfadan görebilirsiniz

Yıkılmasın, casper=çöp.
Bu algının sorumluları biz değiliz. Gayette doğal ve doğru bir algı.
hocam performansı elbet iyidir özellikler belli zaten de ben panel kalitesini merak ediyorum özellike renk doğruluğu, delta sapma değeri vs
Ne zaman düzelir o zaman tekrar bakarız. Ama Casper'ın hemen hemen bütün cihazları sıkıntılı mı sıkıntılı. Belki sizin şansınıza düzgün ürün gelmiştir bunu da bilemezsiniz.
Hocam sizinkisi aldığınız ürünü övmek. Net kanıt ve değerlerle konu açıp bize sunun ikna olalım.
1. Sayfaya sonucu attım hocam

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Bilal Tepe
Üst segment g911>>> Orta segment g870>>> g911 kullandım g870 arkadaşım kullanıyor gidip de g900 alırsanız tabi kotu dersiniz g911 kullanın bakiyim daha sonra rog kullancanizmi rog a geçmiştim dedim ki bu laptop rog mu yoksa benim 20 yıllık del mi jdkwndks kullanmadan yorum yapmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Akif İnandı
Hocam her soruya ayrı konu açmayın lütfen, ya hepsini bu konuda birleştirin ya da genel bir konuda inceleme yazısı yazın. İyi günler.
1. Sayfaya sonuçları attım

Üst segment g911>>> Orta segment g870>>> g911 kullandım g870 arkadaşım kullanıyor gidip de g900 alırsanız tabi kotu dersiniz g911 kullanın bakiyim daha sonra rog kullancanizmi rog a geçmiştim dedim ki bu laptop rog mu yoksa benim 20 yıllık del mi jdkwndks kullanmadan yorum yapmayın
G900 kullandım çok ses çıkariyor ve yanıyor makina

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,453
Üyeler
159,622
Son üye
Melisakcr