Uyarı almaya değerdi.Yıkılmasın, casper=çöp.
Uyarı almaya değerdi.Yıkılmasın, casper=çöp.
Elbette Çinli firmaya üretip logo basıyorlar gb montaj daha çok sonuçta Casper markası ürünü pazarlıyor Çinli şirketin adını atıp başlık atmam mı daha doğruDonanımları Casper üretmiyor dostum. Casper sadece laptopun kasasını, anakart yapısını, ekranını vesaire üretiyor. Yüksek performans sağlaması Casper sayesinde değil yani.
Cinebench r23 ve cyberpunk ısı FPS sonuçlarını aticam 1 saatedaha alalı 1 gün olmuş cihazi oof süper gibi söylemler komik kaçıyor casper için tırt işte ağa
HocamBen de ağır yük altında sıcaklık ve fan devirlerini merakla bekliyorum .
Hocam cinebench r23 testinde şuan başta kendi ayarlarında 88 dereceyi gördü turbo fanı aktif ettim 5400 RPM de 73 dercede işlemi yapıyor 71-74 arası dolanıyor şuanda test sonucunu ayrı aticam oyun olarak da cyberpunk seçicem en ağır oyun o sanırımHocam bir video eşliğinde yada test fotoğraflarıyla bizleri aydınlatmalısınız yoksa konunuz amacına ulaşmamış olur. :/
Video çekme imkanınız varsa youtubeya yükleyip buraya da videouyu atarsanız çok iyi olur hem dan sesini de duyarız. Turbo moddayken videoya çekin ama.Cinebench r23 ve cyberpunk ısı FPS sonuçlarını aticam 1 saate
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam
Hocam cinebench r23 testinde şuan başta kendi ayarlarında 88 dereceyi gördü turbo fanı aktif ettim 5400 RPM de 73 dercede işlemi yapıyor 71-74 arası dolanıyor şuanda test sonucunu ayrı aticam oyun olarak da cyberpunk seçicem en ağır oyun o sanırım
Yıkılmasın, casper=çöp.
Bu algının sorumluları biz değiliz. Gayette doğal ve doğru bir algı.
Donanımları Casper üretmiyor dostum. Casper sadece laptopun kasasını, anakart yapısını, ekranını vesaire üretiyor. Yüksek performans sağlaması Casper sayesinde değil yani.
hocam performansı elbet iyidir özellikler belli zaten de ben panel kalitesini merak ediyorum özellike renk doğruluğu, delta sapma değeri vs
Attım konularda üst sıradaNe zaman düzelir o zaman tekrar bakarız. Ama Casper'ın hemen hemen bütün cihazları sıkıntılı mı sıkıntılı. Belki sizin şansınıza düzgün ürün gelmiştir bunu da bilemezsiniz.
Uyarı almaya değerdi.
Video çekme imkanınız varsa youtubeya yükleyip buraya da videouyu atarsanız çok iyi olur hem dan sesini de duyarız. Turbo moddayken videoya çekin ama.
Attım konularda üst sıradadaha alalı 1 gün olmuş cihazi oof süper gibi söylemler komik kaçıyor casper için tırt işte ağa
Yıkılmasın, casper=çöp.
Bu algının sorumluları biz değiliz. Gayette doğal ve doğru bir algı.
Donanımları Casper üretmiyor dostum. Casper sadece laptopun kasasını, anakart yapısını, ekranını vesaire üretiyor. Yüksek performans sağlaması Casper sayesinde değil yani.
hocam performansı elbet iyidir özellikler belli zaten de ben panel kalitesini merak ediyorum özellike renk doğruluğu, delta sapma değeri vs
Ne zaman düzelir o zaman tekrar bakarız. Ama Casper'ın hemen hemen bütün cihazları sıkıntılı mı sıkıntılı. Belki sizin şansınıza düzgün ürün gelmiştir bunu da bilemezsiniz.
1. Sayfaya sonucu attım hocamHocam sizinkisi aldığınız ürünü övmek. Net kanıt ve değerlerle konu açıp bize sunun ikna olalım.
Hocam her soruya ayrı konu açmayın lütfen, ya hepsini bu konuda birleştirin ya da genel bir konuda inceleme yazısı yazın. İyi günler.
Video çekme imkanınız varsa youtubeya yükleyip buraya da videouyu atarsanız çok iyi olur hem dan sesini de duyarız. Turbo moddayken videoya çekin ama.
Ben de ağır yük altında sıcaklık ve fan devirlerini merakla bekliyorum .
1. Sayfaya sonuçları attımdaha alalı 1 gün olmuş cihazi oof süper gibi söylemler komik kaçıyor casper için tırt işte ağa
G900 kullandım çok ses çıkariyor ve yanıyor makinaÜst segment g911>>> Orta segment g870>>> g911 kullandım g870 arkadaşım kullanıyor gidip de g900 alırsanız tabi kotu dersiniz g911 kullanın bakiyim daha sonra rog kullancanizmi rog a geçmiştim dedim ki bu laptop rog mu yoksa benim 20 yıllık del mi jdkwndks kullanmadan yorum yapmayın
G900 kotu zaten g911 kullan sonra konuşalım1. Sayfaya sonuçları attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
G900 kullandım çok ses çıkariyor ve yanıyor makina