Neler Yeni

Çözüldü✓ CASPER GPX850S 850W TAM MODÜLER PSU hakkında bilgisi olan var mı?

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
burak
beyler sistemde bu psu takılı ama sanırım bronze sertifikası bile yok psu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi sistemi çok kullanmayacağım ama yine de değiştirmeli miyim?

sistem:
i7 12700f
asus dual 4070
asus tuf z690

@HacıSOFU

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Burak
Tipi boyleyse CWT GPX 850W modeli. OEM uretilip marka basilip satiliyor ayni Gamepower, Aigo GP serisi PSU'lar gibi.
Gold sertifikasi var deniyor ama ne kadar inanilir guvenilir bilemem. O sistem icin 850W PSU'nun zorlanmayacagindan bir sorun cikmayacaktir PSU fabrika uretimi hatali degilse fakat yine de ben isimi guvenceye almak istiyorum dersen kaliteli, bilindik bir PSU 'a gecebilirsin.

1723792715783.png

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tipi boyleyse CWT GPX 850W modeli. OEM uretilip marka basilip satiliyor ayni Gamepower, Aigo GP serisi PSU'lar gibi.
Gold sertifikasi var deniyor ama ne kadar inanilir guvenilir bilemem. O sistem icin 850W PSU'nun zorlanmayacagindan bir sorun cikmayacaktir PSU fabrika uretimi hatali degilse fakat yine de ben isimi guvenceye almak istiyorum dersen kaliteli, bilindik bir PSU 'a gecebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
hocam öncelikle teşekkür ediyorum. fakat aynısı değil sanırım yani attığınız görseldeki etiket bayağı farklı bendekinde tablo var
Mesaj otomatik birleştirildi:

görsel tam olarak linkteki gibi

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Burak
hocam öncelikle teşekkür ediyorum. fakat aynısı değil sanırım yani attığınız görseldeki etiket bayağı farklı bendekinde tablo var

görsel tam olarak linkteki gibi

Aynisi, OEM oldugu icin farkli markalar kendi etiketlerini basip geciyor. Ust mesajimda yazdiklarim gecerli.

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,302
İsim
Hacı
Gold sertifikası var.

Değişmeye gerek yok.

Ysuflix

80+ Gold
Değiştirmene gerek yok hocam CWT dir muhtemelen. Fsp olsa anlardın. CWT fsp seviyelerinde değil ama gamepower powerboost gibi falan da değil sistemin çok aşırı yüke girecek sistem değil bu psunile güvenle kullanabilirsin problem yaşamazsın.

Boşa para harcamak olur değiştirmek. Pek gerek yok.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynisi, OEM oldugu icin farkli markalar kendi etiketlerini basip geciyor. Ust mesajimda yazdiklarim gecerli.
Gold sertifikası var.

Değişmeye gerek yok.
Değiştirmene gerek yok hocam CWT dir muhtemelen. Fsp olsa anlardın. CWT fsp seviyelerinde değil ama gamepower powerboost gibi falan da değil sistemin çok aşırı yüke girecek sistem değil bu psunile güvenle kullanabilirsin problem yaşamazsın.
adamsınız çok teşekkür ediyorum

Aykut D.

80+ Gold
OEM üreticisi cwt marka normal bir orta şeker psu kullanabilirsin.

Top Bottom