hocam öncelikle teşekkür ediyorum. fakat aynısı değil sanırım yani attığınız görseldeki etiket bayağı farklı bendekinde tablo varTipi boyleyse CWT GPX 850W modeli. OEM uretilip marka basilip satiliyor ayni Gamepower, Aigo GP serisi PSU'lar gibi.
Gold sertifikasi var deniyor ama ne kadar inanilir guvenilir bilemem. O sistem icin 850W PSU'nun zorlanmayacagindan bir sorun cikmayacaktir PSU fabrika uretimi hatali degilse fakat yine de ben isimi guvenceye almak istiyorum dersen kaliteli, bilindik bir PSU 'a gecebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
hocam öncelikle teşekkür ediyorum. fakat aynısı değil sanırım yani attığınız görseldeki etiket bayağı farklı bendekinde tablo var
Mesaj otomatik birleştirildi:
görsel tam olarak linkteki gibi
CASPER GPX850S 850W 80+ 12 Cm Fan Atx Power Supply KUTUSUZ Tam Modüler PSU fiyatı ve özellikleri - SmallMan
CASPER GPX850S 850W 80+ 12 Cm Fan Atx Power Supply KUTUSUZ Tam Modüler PSU en uygun fiyatı SmallMan'de! CASPER GPX850S 850W 80+ 12 Cm Fan Atx Power Supply KUTUSUZ Tam Modüler PSU fiyat ve taksit seçenekleri,incelemesi,yorumlar,özellikleri için tıklayın!www.smallman.com.tr
Aynisi, OEM oldugu icin farkli markalar kendi etiketlerini basip geciyor. Ust mesajimda yazdiklarim gecerli.
Gold sertifikası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değişmeye gerek yok.
adamsınız çok teşekkür ediyorumDeğiştirmene gerek yok hocam CWT dir muhtemelen. Fsp olsa anlardın. CWT fsp seviyelerinde değil ama gamepower powerboost gibi falan da değil sistemin çok aşırı yüke girecek sistem değil bu psunile güvenle kullanabilirsin problem yaşamazsın.