Neler Yeni

Yardım Casper RTX 4060 alıyorum?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bütçe
28000

aerys_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
İlker Akkaya
https://www.teknosa.com/casper-exca...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.64.7 arkadaşlar 1000 2000 TL farkla daha iyisi var dediğiniz bir laptop yoksa bunu almayı düşünüyorum. Son kez şurası sıkıntılı alma diyecek var mı acaba ilk kez laptop alacağım 3 4 yıl sıkıntısız gitmesini istiyorum. Birde bu modele 100 watt denildi bilgisi olan var mı ?
10 dk önce aldım Casperin sitesinden 26.999 TL 100 veya 105 watt diye biliyorum bakalım nasıl . Genel olarak bu G870 kasanın yorumları iyi. Hayırlısı bakalım.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 dk önce aldım Casperin sitesinden 26.999 TL 100 veya 105 watt diye biliyorum bakalım nasıl . Genel olarak bu G870 kasanın yorumları iyi. Hayırlısı bakalım.
Kanka 32 gb ram 500 ssd 27.500 e mi alayım 16 gb ram 1 tb ssd 27 ye mi ?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
1tb 16gb ram
Ramler ddr4
16yı satar ddr5e geçersin
Ama 32gb 500ssdde güzel sana kalmış gibi
Kanka laptop açma işleminde garanti bozulma durumu olmaz mı? 500 ssd genel olarak bana az gelmekte. 16 gb ram besliyorsa bir sıkıntı çıkarmazsa 800 tl fark vermek istemedim bi an. Casperın sitesinde 32 gb yapmaya kalkışınca 6k ekliyor sebepsiz. Sen olsan yazılımcı ve amazon dropshippingci olsan ayrıyetten ekstra edit medit yapsan neyi tercih edersin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam genel olarak endişelerim var hani 2 yıl sonra çöp olur mu ya da teknik sorunlar başgösterir mi. İlk laptobum olacak kasalar hakkında bilgim baya var ama laptoplarda malesef geri kalmaktayım. Gönül rahatlığıyla 27k ya çekeyim mi yoksa bekleyeyim mi başka bir modelin düşmesini?

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,900
İsim
Hacı

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
32GB RAM alın.
SSD UPDATE etmesi çok daha basit ve ucuz bir işlem RAM e göre.
Hocam 800 tl ye kesin değiyor değil mi ? Birde model farkı var sanırım. Teknosa olması ve model isminin farklı olması sıkıntı çıkarır mı acaba. (Bakım servislerinde bi aksilik olur mu örnek)

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka laptop açma işleminde garanti bozulma durumu olmaz mı? 500 ssd genel olarak bana az gelmekte. 16 gb ram besliyorsa bir sıkıntı çıkarmazsa 800 TL fark vermek istemedim bi an. Casperın sitesinde 32 gb yapmaya kalkışınca 6k ekliyor sebepsiz. Sen olsan yazılımcı ve amazon dropshippingci olsan ayrıyetten ekstra edit medit yapsan neyi tercih edersin?

Hocam genel olarak endişelerim var hani 2 yıl sonra çöp olur mu ya da teknik sorunlar başgösterir mi. İlk laptobum olacak kasalar hakkında bilgim baya var ama laptoplarda malesef geri kalmaktayım. Gönül rahatlığıyla 27k ya çekeyim mi yoksa bekleyeyim mi başka bir modelin düşmesini?
Kanka edit ve render için ne kadar çok ram o kadar iyi oluyor
Ram alman daha mantıklı ama unutma gelen ramler ddr4 ve ddr5 ile değiştirmen gerekir ilerde

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,900
İsim
Hacı
Hocam 800 TL ye kesin değiyor değil mi ? Birde model farkı var sanırım. Teknosa olması ve model isminin farklı olması sıkıntı çıkarır mı acaba. (Bakım servislerinde bi aksilik olur mu örnek)
Model ismi sorun çıkarmaz ve garanti ilgilenir.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ram alman daha mantıklı ama unutma gelen ramler ddr4 ve ddr5 ile değiştirmen gerekir ilerde
Hocam ona cesaret edebilir miyim laptopta bilemiyorum ama size danışırım zamanı gelince. Yani siz 800 tl farkla teknosadaki modeli seçiyim diyorsunuz anladım hocam sağolun.

Model ismi sorun çıkarmaz ve garanti ilgilenir.
Teşekkür ediyorum hocam. Macun değişimi fan temizliğini yılda 1 mi yapmak gerekir bilginiz var mı ?

Kanka son kez şeyi soracağım. İleride ddr5 ile değiştireceksem 32 gb ram almanın olayı kalır mı ?

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam ona cesaret edebilir miyim laptopta bilemiyorum ama size danışırım zamanı gelince. Yani siz 800 TL farkla teknosadaki modeli seçiyim diyorsunuz anladım hocam sağolun.

Teşekkür ediyorum hocam. Macun değişimi fan temizliğini yılda 1 mi yapmak gerekir bilginiz var mı ?

Kanka son kez şeyi soracağım. İleride ddr5 ile değiştireceksem 32 gb ram almanın olayı kalır mı ?
O yüzden en başta 1tb ssd dedim zaten satarsın kanka çok dert etme
Ama ben olsam paramda varsa 16gb alır sonra 16gb satar yerine 2 adet 16gb ddr5 ram alırım miss gibi olur birde para çıkarsa 1tb daha ssd missss

Top Bottom