Neler Yeni

Öneri Cat 6 ethernet kablosu önerisi (8-9) metre

CrancyLynx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
muhtemelen ethernet kablomda sıkıntı var gibi modem tarafında oynama yapınca ethernet ya gidiyor ya da 100mbps sınırlıyor. biraz daha uzun olsun ve güncel olsun diye kablo değiştireceğim güzel kaliteli uyguna bir şey var mıdır. gigafiber kullanıyorum

muhtemelen ethernet kablomda sıkıntı var gibi modem tarafında oynama yapınca ethernet ya gidiyor ya da 100mbps sınırlıyor. biraz daha uzun olsun ve güncel olsun diye kablo değiştireceğim güzel kaliteli uyguna bir şey var mıdır. gigafiber kullanıyorum
ugreen baesus gibi markalar kablolarda ustadır onları bakabilirsiniz çok az tuzlu olabilir fiyatı tam bilmiyorum ama performansı ve kalitesi çok iyi bu markalarda

ugreen baesus gibi markalar kablolarda ustadır onları bakabilirsiniz çok az tuzlu olabilir fiyatı tam bilmiyorum ama performansı ve kalitesi çok iyi bu markalarda
20 metresi 500 civarı, ya ben fiyat algımı kaybettim bilmiyorum çokta bir şey değilmiş
Post automatically merged:

20 metresi 500 civarı, ya ben fiyat algımı kaybettim bilmiyorum çokta bir şey değilmiş
patch, flat felan yazıyor cok bilgim yok farkediyor mu bunlar

patch, flat felan yazıyor cok bilgim yok farkediyor mu bunlar
Burada yapay zeka metnini yapıştırıyorum siz normal bir kullanıcı iseniz farketmiyor

**Patch kablo:** Bu genelde kısa mesafelerde, örneğin bilgisayar ile modem veya switch arasında bağlantı kurmak için kullanılır. Daha esnek ve ince yapıdadır, bu yüzden ev kullanımı için uygundur.

**Flat kablo:** Daha ince ve düz bir yapısı vardır, genelde dar alanlarda (örneğin halının altından geçirmek) kullanışlıdır. Performansı genelde yuvarlak kablolarla benzer olsa da, uzun mesafeler için dayanıklılık ve koruma açısından biraz daha sınırlı olabilir.

10 metre aramıyor musunuz

Burada yapay zeka metnini yapıştırıyorum siz normal bir kullanıcı iseniz farketmiyor

**Patch kablo:** Bu genelde kısa mesafelerde, örneğin bilgisayar ile modem veya switch arasında bağlantı kurmak için kullanılır. Daha esnek ve ince yapıdadır, bu yüzden ev kullanımı için uygundur.

**Flat kablo:** Daha ince ve düz bir yapısı vardır, genelde dar alanlarda (örneğin halının altından geçirmek) kullanışlıdır. Performansı genelde yuvarlak kablolarla benzer olsa da, uzun mesafeler için dayanıklılık ve koruma açısından biraz daha sınırlı olabilir.

10 metre aramıyor musunuz
10 metre arıyom tavana doğru geçiriyorum kabloyu zaten patch uygun olacak muhtemelen 1. kablo 2. kablo hangisi iyidir sizce

10 metre arıyom tavana doğru geçiriyorum kabloyu zaten patch uygun olacak muhtemelen 1. kablo 2. kablo hangisi iyidir sizce
neyse gpt ile çözdüm :D

1. UGREEN CAT 6 Flat Ethernet Kablosu - 12 Metre

• Kategori: Cat 6
  • Uzunluk: 12 metre
  • Tasarım: Yassı (flat) kablo – kabloyu yerden, halı altından geçirmek daha kolaydır.
  • Maks. hız: 1 Gbps (teorik olarak 10 Gbps’ye kadar destekler, ama genelde 55 metreye kadar)

2. UGREEN CAT 6A Slim 10Gbps Ethernet Kablosu - 10 Metre

• Kategori: Cat 6A
  • Uzunluk: 10 metre
  • Tasarım: İnce (slim), ama yuvarlak kablo
  • Maks. hız: 10 Gbps’ye kadar – daha iyi sinyal koruması (shielding) ve daha yüksek bant genişliği (500 MHz)

Öneri:​

Gigafiber internetin için UGREEN Cat 6A Slim 10Gbps olan model daha iyi bir seçim olur:

• Daha yüksek kaliteli kablolama (daha iyi geleceğe dönük yatırım)
  • Daha iyi sinyal koruması (özellikle elektromanyetik girişim olan ortamlarda)
  • Yüksek bant genişliği (500 MHz vs. 250 MHz)

12 metrelik Cat 6 flat kablo da işini görür ama Cat 6A uzun vadede daha stabil ve hızlı olabilir.

Sonuç:
Eğer 10 metre senin için yeterliyse, UGREEN Cat 6A Slim modelini tercih etmeni öneririm.

çözüldü atabilirsiniz şimdiden h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,698
Üyeler
173,050
Son üye
mehmet kbs
Geri